Algemene vragen.

Wat doet Marketingbureau Ik ben op je concreet?


"Zie ons als jouw Marketingcollega."
Wij laten merken groeien vanuit de optimale combinatie van merkstrategie en vormgeving.
Waarom de naam Ik ben op je?


Ik ben op je is oud Hollands voor verliefd zijn op iemand. Wij gaan zorgen dat jouw merk een Love Brand wordt en de verleiding niet weerstaan is om van jouw dienst of product gebruik te maken. Een Love Brand trekt de aandacht met betekenisvol te zijn voor de klant, heeft impact, is energiek, heeft heldere communicatie en voelt vertrouwd.
Wat zijn de kosten?


Alles is maatwerk bij Ik ben op je. De tarieven voor een totaaloplossing ( exclusief website ) beginnen bij €600,- ex btw per maand. Wij werken daarbij graag minimaal 6 maanden samen aan jouw merk, voor een optimaal resultaat. Tarieven voor een website liggen gemiddeld tussen de €1000,- en €1500,- ex. btw
Met wie gaan jullie samenwerkingen aan?


Ben je een ondernemer die succesvol een bedrijf runt, waarbij je graag wilt groeien naar een volgend level, of je hebt een businessplan wat helemaal af is en klaar bent dit de wereld te laten zien, dan ben je bij ons aan het goede adres!
Zit ik vast aan contracten?


Nee, maandelijks opzegbaar.
Stel we gaan samenwerken, hoe verloopt het contact?


Je hebt 1 vast aanspreekpunt bij ons, dit is Wouter. Wouter is dagelijks goed bereikbaar voor al jouw marketingvragen. Dit contact kan door even bellen, whatsappen, mailen of even langskomen!
Delen jullie ook resultaten als we samen gaan werken?


Wij houden tal van statistieken en resultaten bij in overzichtelijke maandelijkse rapportages.
Ik ben enthousiast, wat is de eerste stap?


Bel of mail ons op: 0611207688 / info@ikbenopje.nl Wij zijn dol op marketingvraagstukken!
Welke diensten bieden jullie aan?


- Website / webshop ; ontwerpen, bouwen & onderhouden - Social Media beheer ; berichten ontwerpen, plaatsen, engagement, groei - Fotografie - Video - Design - Totaaloplossing

Website vragen.

Wat kost een website laten maken


De kosten voor het ontwikkelen van een nieuwe website verschillen per project.

Gemiddeld tussen de €1000,- en €1500,- ex btw

De kosten hangen af van de verschillende functionaliteiten die in de website moeten worden uitgewerkt. Denk hierbij aan multi-language, verschillende lay-outs, koppelingen met andere software, uitgebreide zoekfilters etc.
Ik heb al een huisstijl. Hoe zorgen jullie dat deze wordt toegepast?


Dit bespreken we tijdens de eerste meetings. We kijken dan naar de doelstellingen, maar zeker ook naar de gewenste look & feel. Zo hebben wij al veel diverse websites gebouwd maar allemaal in totaal verschillende stijlen, in de huisstijl of wens van de klant.
Hoe lang duurt het bouwen van een nieuwe website?


Dit is per opdracht erg verschillend, afhankelijk van de hoeveelheid pagina's hoever je bent met het bedrijf (is er al een huisstijl etc) maar als wij eenmaal aan de slag gaan gemiddeld 6 tot 8 weken. Spoedopdrachten zijn ook mogelijk, maar alles is in overleg dus neem zeker even contact op!
Waarom zou ik bij Ik ben op je de website laten bouwen?


Hierbij wat voordelen ;

 • Professioneel gebruiksvriendelijk design gericht op conversie

 • Mobile first en responsive ontworpen

 • Gebouwd met het oog op resultaat

 • Geoptimaliseerd voor alle zoekmachines

 • Bloed snel

 • Gebruiksvriendelijke beheeromgeving

 • Veilig met een SSL certificaat

 • AVG-proof

 • Zoekmachine vriendelijk

 • Teksten, foto’s en layout zijn zelf eenvoudig aan te passen

 • Zelf formulieren kunnen beheren en plaatsen op pagina’s

 • Koppelingen met diverse Social Media platform

Nog niet overtuigd of heb je vragen? Bel of app ons!
Hoe zorg ik dat er bezoekers naar mijn website komen?


Goede vraag en dat is ook het grote voordeel als je bij ons de website laten maken.

Wij kunnen namelijk niet alleen jouw website helemaal naar wens maken, maar alles op online gebied verzorgen!

Wij zorgen ervoor dat jouw website/webshop helemaal tot in de puntjes klopt en houden de website veilig en up to date. We kunnen de hele website ook voor je vullen. Wij schrijven de teksten voor je en kunnen bijvoorbeeld de fotografie verzorgen. Ook kunnen wij een logo voor jou ontwerpen en daar een huisstijl bij creëren. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij zo hoog mogelijk in Google gevonden wordt en kunnen wij jouw social media van A tot Z verzorgen.

Social Media vragen.

Is een gedeeltelijke overname ook mogelijk?


Hou je liever de klantenservice in eigen beheer? Kies dan voor de gedeeltelijke overname: wij verzorgen dan de posts en jij de klantenservice (engagement)

Plan een gratis sessie met ons in en we maken een samenwerking op maat voor je!
Stel, na een half jaar wil ik Social Media weer zelf oppakken?


Hartstikke goed en leuk en dit juichen wij alleen maar toe, alles wat wij maken denk aan foto's en video's zijn voor jou en we laten je ook zien hoe je (makkelijk) de berichten kan ontwerpen.
Waarom zou ik Social Media uitbesteden?


Als je merkt dat je te weinig klanten krijgt vanuit Social Media en meer klanten nodig hebt of dagelijks wilt werken aan meer bekendheid rondom je merk is het slim om bij ons een Social Media expert in te schakelen om samen de juiste strategie op te bouwen. Zie het ook als stok achter de deur waardoor je daadwerkelijk gaat beginnen. En zodra de strategie en stijl staat, kan je het zelf altijd terug overnemen. Of je laat het ons verder oppakken, net wat je wilt.
Hoe zorgen jullie dat de content relevant is?


Samenwerken! Je live willen ontmoeten, alles willen weten over jou en je merk. Zie ons echt als jouw social media collega.
Yes, ik ben enthousiast wat is de eerste stap?


Plan een gratis merksessie in, waarin we jou leren kennen en vanuit daar kunnen we gaan starten
Welke Social Media kanalen zijn er mogelijk?


Linked-In, Instagram, Facebook en Pinterest zijn op dit moment de meest voorkomende. Daarnaast Google berichten, Youtube en Tiktok behoren ook tot de mogelijkheden.
Is het mogelijk dat jullie de foto's en video's maken?


Absoluut, wij zijn een marketingbureau waar je alles onder 1 dak vindt. Dus wij komen graag bij jou langs of dat jij/jullie langskomen bij ons in de studio om passende content te maken.
Is het ook mogelijk dat ik foto's en / of video's aanlever?


Ja, zeker! Dit juichen wij toe omdat jij vaak in contact sta met je klanten en persoonlijk beelden kan maken. Wij kunnen de foto's / video's altijd voor je bewerken!
Kunnen jullie foto's en of video's bewerken?


Ja absoluut, wij zorgen dat alle content in de juiste look & feel wordt omgetoverd! Dus je mag altijd je "ruwe" foto's en of losse videobeelden sturen en wij bewerken dit voor jullie.
Vanaf welke prijs kunnen jullie iets voor mij betekenen met betreking tot Social Media?


Dit is per samenwerking en fase in je berdrijf erg verschillend, de prijzen beginnen bij ons vanaf €600,- per maand

Video vragen.

Met wie heb ik de Merkscan?


De sessie worden altijd geleid door Wouter & Judith waardoor we snel tot de kern van jouw merk komen en direct kunnen kijken naar de kansen om te groeien.

Wil je meer over ons weten? Neem een kijkje op de "over ons" pagina
Wat kan ik verwachten als ik de aanvraag voor de GRATIS Merkscan heb verzonden?


Binnen 1 werkdag bellen we je even op om te inventariseren, zijn we beide enthousiast nodigen we je uit bij ons op kantoor in Breda voor de Merksessie.
Waar vindt de gratis Merkscan plaats?


Bij ons (Wouter & Judith) op kantoor. Het adres is Delpratsingel 23, 4811 AP Breda Lekker makkelijk gratis parkeren naast de deur of 3 minuten lopen vanaf het station.
Komt iedereen in aanmerking voor de Merkscan?


Nee, niet iedereen. Daarom hebben we voor de Merkscan altijd even telefonisch contact om van beide kanten al te kijken of er een klik is, zijn we dan allebei even enthousiast dan nodigen we je van harte uit!
Waarom is de Merkscan gratis?


Tijdens de merkscan kijken we van beide kanten of er een klik is en wij daadwerkelijk kansen zien in jouw merk. De klik en het vertrouwen in elkaar vinden wij belangrijk en daarom is de merkscan gratis.

Daarnaast geeft de scan inzicht hoe wij werken, hoe we naar jouw merk kijken en hoe we je verder kunnen helpen. We geven jou een goed beeld van wat je van ons kan verwachten en welke investering daar bij hoort. Zo kies je zelf of wij als marketing collega voor jouw merk passen bij jouw ambitie, budget en doelen.
Wat zijn de resultaten van een Merkscan?


 • Nieuwe inzichten & inspiratie
 • Je hebt een heldere doelstelling
 • Je ontvangt een strategie om de gewenste resultaten te bereiken
Hoe vraag ik de Merkscan aan?


Klik hier Om je vrijblijvend aan te melden.

Fotografie vragen.

Help! Ik kom altijd foto's tekort voor Social Media, kunnen julie helpen?


Leuk! Dit doen wij dagelijks voor onze klanten, wij komen graag naar je toe of we maken samen foto's in onze fotostudio. Dit kunnen wij op maandelijkse basis voor je oppakken zodat je bedrijf altijd goed zichtbaar is én blijft!
Hebben jullie een fotostudio?


Ja, in Breda (Delpratsingel 23) maar vaak geven wij de voorkeur om foto's op locatie te maken omdat dit meer een totaalbeeld geeft en natuurlijk persoonlijker is.
Is een fotoshoot ook mogelijk met visagie & haarstyling?


Absoluut, wij werken met erkende visagisten en haarstylisten samen. Uiteraard mag je dit zelf ook regelen, net wat je wilt.
Zijn de foto's rechtenvrij?


Absoluut! De foto's zijn rechtenvrij te gebruiken.

Design vragen.

Met wie heb ik de Merkscan?


De sessie worden altijd geleid door Wouter & Judith waardoor we snel tot de kern van jouw merk komen en direct kunnen kijken naar de kansen om te groeien.

Wil je meer over ons weten? Neem een kijkje op de "over ons" pagina
Wat kan ik verwachten als ik de aanvraag voor de GRATIS Merkscan heb verzonden?


Binnen 1 werkdag bellen we je even op om te inventariseren, zijn we beide enthousiast nodigen we je uit bij ons op kantoor in Breda voor de Merksessie.
Waar vindt de gratis Merkscan plaats?


Bij ons (Wouter & Judith) op kantoor. Het adres is Delpratsingel 23, 4811 AP Breda Lekker makkelijk gratis parkeren naast de deur of 3 minuten lopen vanaf het station.
Komt iedereen in aanmerking voor de Merkscan?


Nee, niet iedereen. Daarom hebben we voor de Merkscan altijd even telefonisch contact om van beide kanten al te kijken of er een klik is, zijn we dan allebei even enthousiast dan nodigen we je van harte uit!
Waarom is de Merkscan gratis?


Tijdens de merkscan kijken we van beide kanten of er een klik is en wij daadwerkelijk kansen zien in jouw merk. De klik en het vertrouwen in elkaar vinden wij belangrijk en daarom is de merkscan gratis.

Daarnaast geeft de scan inzicht hoe wij werken, hoe we naar jouw merk kijken en hoe we je verder kunnen helpen. We geven jou een goed beeld van wat je van ons kan verwachten en welke investering daar bij hoort. Zo kies je zelf of wij als marketing collega voor jouw merk passen bij jouw ambitie, budget en doelen.
Wat zijn de resultaten van een Merkscan?


 • Nieuwe inzichten & inspiratie
 • Je hebt een heldere doelstelling
 • Je ontvangt een strategie om de gewenste resultaten te bereiken
Hoe vraag ik de Merkscan aan?


Klik hier Om je vrijblijvend aan te melden.

Gratis Merkscan vragen.

Met wie heb ik de Merkscan?


De sessie worden altijd geleid door Wouter & Judith waardoor we snel tot de kern van jouw merk komen en direct kunnen kijken naar de kansen om te groeien.

Wil je meer over ons weten? Neem een kijkje op de "over ons" pagina
Wat kan ik verwachten als ik de aanvraag voor de GRATIS Merkscan heb verzonden?


Binnen 1 werkdag bellen we je even op om te inventariseren, zijn we beide enthousiast nodigen we je uit bij ons op kantoor in Breda voor de Merksessie.
Waar vindt de gratis Merkscan plaats?


Bij ons (Wouter & Judith) op kantoor. Het adres is Delpratsingel 23, 4811 AP Breda Lekker makkelijk gratis parkeren naast de deur of 3 minuten lopen vanaf het station.
Komt iedereen in aanmerking voor de Merkscan?


Nee, niet iedereen. Daarom hebben we voor de Merkscan altijd even telefonisch contact om van beide kanten al te kijken of er een klik is, zijn we dan allebei even enthousiast dan nodigen we je van harte uit!
Waarom is de Merkscan gratis?


Tijdens de merkscan kijken we van beide kanten of er een klik is en wij daadwerkelijk kansen zien in jouw merk. De klik en het vertrouwen in elkaar vinden wij belangrijk en daarom is de merkscan gratis.

Daarnaast geeft de scan inzicht hoe wij werken, hoe we naar jouw merk kijken en hoe we je verder kunnen helpen. We geven jou een goed beeld van wat je van ons kan verwachten en welke investering daar bij hoort. Zo kies je zelf of wij als marketing collega voor jouw merk passen bij jouw ambitie, budget en doelen.
Wat zijn de resultaten van een Merkscan?


 • Nieuwe inzichten & inspiratie
 • Je hebt een heldere doelstelling
 • Je ontvangt een strategie om de gewenste resultaten te bereiken
Hoe vraag ik de Merkscan aan?


Klik hier Om je vrijblijvend aan te melden.

Nieuwsgierig geworden?

Denk jij dat er meer
uit je marketing te halen valt?

Boek dan nu een GRATIS Merkscan.

Hierin bespreken we vrijblijvend

de marketingmogelijkheden

voor jouw bedrijf.

© 2020 by Marketing Bureau IK BEN OP JE.