Algemene vragen.

Wat doet Marketingbureau Ik ben op je concreet?


"Zie ons als jouw Marketingcollega."
Wij laten merken groeien vanuit de optimale combinatie van merkstrategie en vormgeving.
Waarom de naam Ik ben op je?


Ik ben op je is oud Hollands voor verliefd zijn op iemand. Wij gaan zorgen dat jouw merk een Love Brand wordt en de verleiding niet weerstaan is om van jouw dienst of product gebruik te maken. Een Love Brand trekt de aandacht met betekenisvol te zijn voor de klant, heeft impact, is energiek, heeft heldere communicatie en voelt vertrouwd.
Wat zijn de kosten?


Alles is maatwerk bij Ik ben op je. De tarieven voor een totaaloplossing ( exclusief website ) beginnen bij €600,- ex btw per maand. Wij werken daarbij graag minimaal 6 maanden samen aan jouw merk, voor een optimaal resultaat. Tarieven voor een website liggen gemiddeld tussen de €1000,- en €1500,- ex. btw
Met wie gaan jullie samenwerkingen aan?


Ben je een ondernemer die succesvol een bedrijf runt, waarbij je graag wilt groeien naar een volgend level, of je hebt een businessplan wat helemaal af is en klaar bent dit de wereld te laten zien, dan ben je bij ons aan het goede adres!
Zit ik vast aan contracten?


Nee, maandelijks opzegbaar.
Stel we gaan samenwerken, hoe verloopt het contact?


Je hebt 1 vast aanspreekpunt bij ons, dit is Wouter. Wouter is dagelijks goed bereikbaar voor al jouw marketingvragen. Dit contact kan door even bellen, whatsappen, mailen of even langskomen!
Delen jullie ook resultaten als we samen gaan werken?


Wij houden tal van statistieken en resultaten bij in overzichtelijke maandelijkse rapportages.
Ik ben enthousiast, wat is de eerste stap?


Bel of mail ons op: 0611207688 / info@ikbenopje.nl Wij zijn dol op marketingvraagstukken!
Welke diensten bieden jullie aan?


- Website / webshop ; ontwerpen, bouwen & onderhouden - Social Media beheer ; berichten ontwerpen, plaatsen, engagement, groei - Fotografie - Video - Design - PR

Gratis Merkscan vragen.

Met wie heb ik de Merkscan?


De sessie worden altijd geleid door Wouter & Judith waardoor we snel tot de kern van jouw merk komen en direct kunnen kijken naar de kansen om te groeien.

Wil je meer over ons weten? Neem een kijkje op de "over ons" pagina
Wat kan ik verwachten als ik de aanvraag voor de GRATIS Merkscan heb verzonden?


Binnen 1 werkdag bellen we je even op om te inventariseren, zijn we beide enthousiast nodigen we je uit bij ons op kantoor in Breda voor de Merksessie.
Waar vindt de gratis Merkscan plaats?


Bij ons (Wouter & Judith) op kantoor. Het adres is Delpratsingel 23, 4811 AP Breda Lekker makkelijk gratis parkeren naast de deur of 3 minuten lopen vanaf het station.
Komt iedereen in aanmerking voor de Merkscan?


Nee, niet iedereen. Daarom hebben we voor de Merkscan altijd even telefonisch contact om van beide kanten al te kijken of er een klik is, zijn we dan allebei even enthousiast dan nodigen we je van harte uit!
Waarom is de Merkscan gratis?


Tijdens de merkscan kijken we van beide kanten of er een klik is en wij daadwerkelijk kansen zien in jouw merk. De klik en het vertrouwen in elkaar vinden wij belangrijk en daarom is de merkscan gratis.

Daarnaast geeft de scan inzicht hoe wij werken, hoe we naar jouw merk kijken en hoe we je verder kunnen helpen. We geven jou een goed beeld van wat je van ons kan verwachten en welke investering daar bij hoort. Zo kies je zelf of wij als marketing collega voor jouw merk passen bij jouw ambitie, budget en doelen.
Wat zijn de resultaten van een Merkscan?


  • Nieuwe inzichten & inspiratie
  • Je hebt een heldere doelstelling
  • Je ontvangt een strategie om de gewenste resultaten te bereiken
Hoe vraag ik de Merkscan aan?


Klik hier Om je vrijblijvend aan te melden.

marketingbureaubreda-merksessie-socialme

Nieuwsgierig geworden?

Denk jij dat er meer
uit je marketing te halen valt?

Boek dan nu een GRATIS Merkscan.

Hierin bespreken we vrijblijvend

de marketingmogelijkheden

voor jouw bedrijf.