top of page

BRAND AGENCY

NEW BRANDS

Dit is het totaalpakket als het gaat om het creëren van een sterk merk. 

 

De volledige branding & marketing  van jouw nieuwe merk in wording. Van strategie, ontwerp tot uitvoering. 

 

''Als het gaat om het bouwen van een sterk merk, krijg je bij ons echt alles...''

 • Online marketing? Check.

 • Positionering? Check.

 • Sterke merkidentiteit? Check.

 • Ontwerp? Check.

 • Sociale media strategie? Check

 • Check. PR? Check.

 • Een nieuwe webshop of website? Check.

 • Fotografie / video's / animaties? Check.

 • Teksten? Check.

 • Merkverhaal? Check.

 • Workshops waar je alles leert over marketing? Dubbel check!

SAMENWERKING. 

PAKKET HALF JAAR TOT EEN JAAR:

Wij zijn gedurende 6 tot 12 maanden jouw Branding & Marketing collega en zorgen voor al je merk wensen, zetten je ideeën om in strategieën, de juiste teksten en ontwerpen. We helpen je een totale merkvisie te creëren voor zowel online als offline uitingen.

 

Ook de gehele uitvoer van deze strategie staat op de IK BEN OP JE menukaart. In een eventueel 2e half jaar samenwerking nemen wij de uitvoer van de strategie voor onze rekening waarna je het daarna succesvol kan overnemen. Met onze hulp kunt jij je merk met vertrouwen lanceren en de basis leggen voor succes op lange termijn.

01

MERK-POSITIONERING

Wat is jouw verhaal? Hoe zorg je ervoor dat mensen stilstaan bij jouw merk, erop klikken, lezen of bekijken?  Zorg voor een goed verhaal, een missie, een visie met kernwaarden die passen bij jouw organisatie en creëer de impact die je voor ogen hebt.

Verhalen raken en verhalen verbinden, ze maken van je merk een menselijk merk met betekenis. Biedt daarom helderheid en richting, vertel over “het hart van je bedrijf ” Wat doet er echt toe volgens jou.


Weet je niet goed genoeg waar je merk voor staat?

Ben je verloren waarvoor je staat met je merk? 

Of start je een nieuw merk? 

Tijdens live sessies gaan we samen met jou het grotere verhaal van jouw merk ontdekken. Dit doen wij door de bewezen Hart van je merk-methode en zowel de merkpositionering als de huisstijl leggen wij vast in een op maat gemaakt brandbook. Dit is dé weg naar de juiste impact voor jouw merk.

02

WEBSITE / SHOP

Jij bent een ondernemer, nietwaar? Je weet hoe belangrijk het is om een website te hebben die jouw persoonlijkheid en bedrijf weerspiegelt. Eentje waar mensen het gevoel hebben dat ze je al eerder hebben ontmoet, waar ze makkelijk, duidelijk en snel kunnen navigeren en die er ook nog eens oogverblindend uitziet.

 

Ons succes voor een goede website zit in de combinatie van een goede merkpositionering, een passende huisstijl op maat en de 1 op 1 service en juiste nazorg. Deze combinatie zorgt ervoor dat jouw bezoekers je merk en kernboodschap vertrouwen.

Een goede website laten maken voor een eerlijke prijs kan een zoektocht zijn. Wij staan te popelen om voor jou aan de slag te gaan. Om jouw merkverhaal te vertalen naar een sterke website die zo overtuigend is dat jouw bezoekers meer willen.

03

DESIGN

Maak indruk en verras je doelgroep met een sterk grafisch ontwerp. Door vormgeving kunnen mensen zich aangetrokken voelen tot je merk.

Een merk met een sterke visuele aantrekkingskracht komt geloofwaardig over,  
wij als mensen willen zich dan ook hier graag mee identificeren.

Daarom doen wij er alles aan om pakkende designs te maken waar je doelgroep niet omheen kan.

Een greep uit wat wij kunnen ontwerpen…

Logo, rebranding, huisstijl, visitekaarjes, brochure, posters, lookbooks, social media visuals

04

SOCIAL MEDIA / 

PR STRATEGIE

Social Media Strategie

Post je regelmatig of kan dit beter?

Weet je af en toe niets om te delen op Social Media?

Wil je meer impact met je Social Media posts? 
Je bent zeker niet de enige!  Wij gaan je helpen en maken een Social Media strategie volledig voor jou op maat. Weet wat, waar, hoe en hoeveel je plaatst voor de gewenste impact.

PR Strategie 

We maken een PR-Plan op maat.

We leren je hoe nieuwswaardige berichten te maken en relaties op te bouwen met de pers.

Wij kunnen je helpen met ;

✓ PR- Plan op maat

✓ Medialijst met de juiste contacten

✓ PR – Pitch

✓ Hoe journalisten te benaderen (communicatie voorbeelden)

✓ PR- Tools

✓ Het bouwen van de juiste relaties met pers

✓ Influencer strategie op maat

05

FOTO - VIDEO

ANIMATIE

Breng je merk tot leven met professionele foto’s, video’s & animaties. 

Content versterkt en vertelt jouw verhaal en is essentieel

voor krachtige (marketing)communicatie.
Een fotoshoot, videoshoot  of animatie is een prachtig middel om te laten zien wat je doet en waar je voor staat.

 

WAT DOEN WE ALLEMAAL:

Suzanne en Frank waren op een missie om de perfecte veganistische schoen te maken die er ook nog eens heel modieus uitzagen. Maar ze beseften al snel dat ze meer nodig hadden dan alleen een geweldig product - ze hadden een sterk merk nodig. Dus kwamen ze bij ons voor hulp. We begonnen met de Hart van je Merk methode, de blauwdruk voor het bouwen van een sterk merk. Dit omvatte het verhaal & de look en feel van het merk, social media, PR strategie, wekelijkse gesprekken en content creatie. We creëerden een visuele identiteit die hun doelgroep zou aanspreken. Tot slot gaven we begeleiding bij de lancering en groei van het merk: A Perfect Jane.

Resultaat:

Een sterk Vegan schoenenmerk is het resultaat van vele factoren die perfect samenkomen. Het merk heeft onder andere de Start-Up award voor beste nieuwe merk gewonnen, en heeft veel fans onder BN'ers vergaard. Ook zijn ze succesvol geweest in het bereiken van lokale en landelijke media en hebben ze een sterke aanwezigheid op Instagram met na een jaar al meer dan 24400 trouwe volgers en veel daarvan zijn klanten..

 

Het belangrijkste is dat ze een standpunt innemen voor iets groters dan zichzelf. Ze verkopen niet alleen schoenen, maar een levensstijl. En dat is wat hen onderscheidt van de concurrentie. Mensen willen kopen van merken die hun waarden delen, en dat is precies wat dit merk doet. Hierdoor hebben ze een trouwe Fanbase opgebouwd van klanten die gepassioneerd zijn over hun producten.

 

Het bedrijf is niet bang om risico's te nemen of om op te komen voor waar ze in geloven, en die passie is zichtbaar in alles wat ze doen. Van hun innovatieve ontwerpen tot hun aanwezigheid op de sociale media, dit merk weet hoe ze op een dieper niveau met hun klanten in contact kunnen komen.

KLANT VERHAAL

B2C & B2B

bottom of page