top of page

Dé huidkliniek van Breda sinds 2001

In de afgelopen vier jaar hebben wij het genoegen gehad om nauw samen te werken met Mariska en haar getalenteerde team van huidspecialisten in onze gezamenlijke missie om de huidkliniek naar nieuwe hoogten te brengen. Onze samenwerking begon als een veelbelovend partnerschap en groeide uit tot een vruchtbare alliantie waarin we de volledige reikwijdte van marketingactiviteiten hebben aangepakt.


Achtergrond:


Mariska en haar team runnen een vooraanstaande huidkliniek die bekend staat om haar expertise en klantgerichte benadering. Ons marketingbureau specialiseert zich in het ontwikkelen van sterke merkstrategieën en het uitvoeren van effectieve marketingcampagnes. De samenwerking ontstond uit het gezamenlijke doel om de kliniek verder te laten groeien en de naamsbekendheid te vergroten.


Onze Samenwerking in een Notendop:


1. Merkstrategie: Samen hebben we de merkidentiteit van de kliniek gedefinieerd en verfijnd, waarbij we de unieke kenmerken en waarden van de kliniek in kaart brachten. Dit legde de basis voor alle verdere marketingactiviteiten.


2. Content Creatie:Elk kwartaal werkten we nauw samen om foto's en video's van de kliniek en haar specialisten te maken. Deze visuele content werd gebruikt voor sociale media, de website en andere marketingdoeleinden.


3. Inhoudelijke Expertise: We voerden interviews uit met de huidspecialisten om hun expertise te delen en potentiële klanten voor te lichten over de nieuwste trends en behandelingen op het gebied van huidverzorging.


4. Social Media Management: Ons team nam de verantwoordelijkheid voor het beheren van de sociale mediakanalen van de kliniek. We ontwikkelden strategieën om het bereik te vergroten en creëerden boeiende inhoud om de betrokkenheid van de doelgroep te stimuleren.


5. Tekstschrijven: We verzorgden boeiende teksten voor sociale media-updates, blogs, en nieuwsbrieven om de kliniek te positioneren als een autoriteit op het gebied van huidverzorging.


6. Design Opdrachten:Ons creatieve team ontwikkelde aantrekkelijke ontwerpelementen, waaronder posters, banners en grafische materialen, om de visuele aantrekkingskracht van de kliniek te versterken.


7. Actieplannen:We werkten samen aan het bedenken en uitvoeren van acties en promoties om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden.


8. PR Plan:Het opstellen en uitvoeren van een PR-plan om de kliniek in de media te promoten en haar positie als toonaangevend huidinstituut te versterken.


9. Samenwerkingen voor Huisartsen: We faciliteerden partnerschappen en samenwerkingsverbanden met huisartsen om verwijzingen naar de kliniek te bevorderen.


10. Vacaturebeheer: Het uitzetten van vacatures en het werven van nieuw personeel om de groei van de kliniek te ondersteunen.


Resultaten:


Dankzij deze langdurige en vruchtbare samenwerking met Mariska en haar team hebben we opmerkelijke resultaten behaald. De huidkliniek heeft haar klantenbestand aanzienlijk vergroot en heeft een sterke online aanwezigheid opgebouwd. Ze wordt erkend als een vooraanstaande speler in de branche en heeft haar merk geconsolideerd als een betrouwbare bron van huidverzorgingsexpertise.コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page