top of page

BRAND AGENCY

Ben je al langer ondernemer en wil je graag..

  • een gloednieuwe uitstraling voor je bedrijf?

  • een volledig nieuwe doelgroep gaan aanspreken?

  • bekender worden in je markt?

  • een nieuw product of dienst toevoegen?

  • meer klanten?

  • meer te weten komen over branding en marketing?

Dit is het programma voor ondernemers met een geweldig product of dienst, die super goed zijn in hun vak en het podium willen wat ze verdienen.

RE-BRANDING

SAMENWERKING. 

PAKKET HALF JAAR TOT EEN JAAR:

Wij zijn gedurende 6 tot 12 maanden jouw Branding & Marketing collega en zorgen voor al je merk wensen, zetten je ideeën om in strategieën, de juiste teksten en ontwerpen. We helpen je een totale merkvisie te creëren voor zowel online als offline uitingen.

 

Ook de gehele uitvoer van deze strategie staat op de IK BEN OP JE menukaart. In een eventueel 2e half jaar samenwerking nemen wij de uitvoer van de strategie voor onze rekening waarna je het daarna succesvol kan overnemen. Met onze hulp kunt jij je merk met vertrouwen lanceren en de basis leggen voor succes op lange termijn.

01

MERK-POSITIONERING

Wat is jouw verhaal? Hoe zorg je ervoor dat mensen stilstaan bij jouw merk, erop klikken, lezen of bekijken?  Zorg voor een goed verhaal, een missie, een visie met kernwaarden die passen bij jouw organisatie en creëer de impact die je voor ogen hebt.

Verhalen raken en verhalen verbinden, ze maken van je merk een menselijk merk met betekenis. Biedt daarom helderheid en richting, vertel over “het hart van je bedrijf ” Wat doet er echt toe volgens jou.


Weet je niet goed genoeg waar je merk voor staat?

Ben je verloren waarvoor je staat met je merk? 

Of start je een nieuw merk? 

Tijdens live sessies gaan we samen met jou het grotere verhaal van jouw merk ontdekken. Dit doen wij door de bewezen Hart van je merk-methode en zowel de merkpositionering als de huisstijl leggen wij vast in een op maat gemaakt brandbook. Dit is dé weg naar de juiste impact voor jouw merk.

02

WEBSITE / SHOP

Jij bent een ondernemer, nietwaar? Je weet hoe belangrijk het is om een website te hebben die jouw persoonlijkheid en bedrijf weerspiegelt. Eentje waar mensen het gevoel hebben dat ze je al eerder hebben ontmoet, waar ze makkelijk, duidelijk en snel kunnen navigeren en die er ook nog eens oogverblindend uitziet.

 

Ons succes voor een goede website zit in de combinatie van een goede merkpositionering, een passende huisstijl op maat en de 1 op 1 service en juiste nazorg. Deze combinatie zorgt ervoor dat jouw bezoekers je merk en kernboodschap vertrouwen.

Een goede website laten maken voor een eerlijke prijs kan een zoektocht zijn. Wij staan te popelen om voor jou aan de slag te gaan. Om jouw merkverhaal te vertalen naar een sterke website die zo overtuigend is dat jouw bezoekers meer willen.

03

DESIGN

Maak indruk en verras je doelgroep met een sterk grafisch ontwerp. Door vormgeving kunnen mensen zich aangetrokken voelen tot je merk.

Een merk met een sterke visuele aantrekkingskracht komt geloofwaardig over,  
wij als mensen willen zich dan ook hier graag mee identificeren.

Daarom doen wij er alles aan om pakkende designs te maken waar je doelgroep niet omheen kan.

Een greep uit wat wij kunnen ontwerpen…

Logo, rebranding, huisstijl, visitekaarjes, brochure, posters, lookbooks, social media visuals

04

SOCIAL MEDIA / 

PR STRATEGIE

Social Media Strategie

Post je regelmatig of kan dit beter?

Weet je af en toe niets om te delen op Social Media?

Wil je meer impact met je Social Media posts? 
Je bent zeker niet de enige!  Wij gaan je helpen en maken een Social Media strategie volledig voor jou op maat. Weet wat, waar, hoe en hoeveel je plaatst voor de gewenste impact.

PR Strategie 

We maken een PR-Plan op maat.

We leren je hoe nieuwswaardige berichten te maken en relaties op te bouwen met de pers.

Wij kunnen je helpen met ;

✓ PR- Plan op maat

✓ Medialijst met de juiste contacten

✓ PR – Pitch

✓ Hoe journalisten te benaderen (communicatie voorbeelden)

✓ PR- Tools

✓ Het bouwen van de juiste relaties met pers

✓ Influencer strategie op maat

05

FOTO - VIDEO

ANIMATIE

Breng je merk tot leven met professionele foto’s, video’s & animaties. 

Content versterkt en vertelt jouw verhaal en is essentieel

voor krachtige (marketing)communicatie.
Een fotoshoot, videoshoot  of animatie is een prachtig middel om te laten zien wat je doet en waar je voor staat.

 

WAT DOEN WE ALLEMAAL:

Klantvraag:

''Wij zijn een sportschool uit Breda en bestaan nu zo'n 12 jaar. Begin 2023 verhuizen we naar een nieuwe locatie en gaan we een aantal zaken anders aanpakken en willen we ook (fors) groeien qua leden.

 

Graag zouden we dat jullie ons kunnen ondersteunen bij de merkbeleving van 'Impact Sports Academy', hoe we deze kunnen verbeteren en hoe te promoten. Hoe duiden we op eenvoudige wijze wie we zijn, wat we doen en vooral ook waarom mensen bij ons zouden moeten komen sporten.''

Gert-Jan van Rhee & Ernie van Gorp, Founders Impact Sports Academy te Breda 

Doelstelling:

Impact Sports Academy verdient een re-branding, met herkenbare uitingen en één duidelijk persoonlijk merkverhaal. ''Daar wil je een keer gesport hebben! "

Wat moest er hiervoor gebeuren:

  • Een volledig passende marketingstrategie met uitvoer daarvan, volgens een succesvol bewezen Hart van je Merk merkmodel.

  • Het bouwen/aanpassen van een betrouwbare, snelle en visueel krachtige website.

  • Duidelijk advies en tools voor online ( social media ) uitingen voor optimale zichtbaarheid en vertrouwen en daarbij groeien qua volgers & online aanvragen.

 

Resultaat:

Gert-Jan & Ernie hebben misschien wel de kwalitatief beste sportschool van Breda met de beste instructeurs en het meest gevarieerde aanbod qua sporten. Om dit eenvoudig te vertalen naar Breda en omstreken waren er pijlers nodig, zodat er herkenning kwam voor potentiele nieuwe sporters en de huidige sporters van Impact Sports Academy.

 

Het draait erom dat je ergens wilt bij horen als mens en dat je jezelf hiermee kan identificeren. We hebben Impact Sports Academy ingedeeld in de pijlers Fighting, Crosfitt, Fitness & Personal Training en deze een geheel nieuwe merkidentiteit gegeven binnen de merkuitstraling van Impact Sports Academy. Dit komt in alle uitingen van Social media, Website (&landingspagina voor potentiele nieuwe leden) tot Kledinglijn terug. Zo ben je een Impact Sports Academy lid en identificeer je jezelf extra met 1 van de verschillende pijlers voor een ideale merkbeleving die zorgt dat je een trots & loyaal lid bent.

''Every champion was once a beginner.

So dream big and make a positive impact on your life and the lives of others.''

KLANT VERHAAL

B2C & B2B

bottom of page