top of page

Aanbod

Tigers1-PNG-transparency (1)_edited.png

WE MAKE BRANDS
PEOPLE LOVE.

Bij IK BEN OP JE smelten creativiteit en strategie samen.
Of het nu gaat om het lanceren van een nieuw product,
een dienst, het vernieuwen van een bestaand merk

of het opzetten van een sterke PR-campagne,
wij brengen jouw visie tot leven.

In het kort, wij bieden een alles-in-één oplossing om
jouw merk te versterken.


Ons team, bestaande uit gedurfde creatievelingen,
strategische ontwerpers en meeslepende verhalenvertellers,
werkt samen om jouw merk te versterken en een
onweerstaanbaar verhaal te creëren dat mensen raakt,
een verhaal om verliefd op te worden.

- IK BEN OP JE. 

01

All-in Pakket
voor starters &
ervaren
ondernemers

 

Sta je te popelen om een splinternieuw merk, product, of dienst de wereld in te brengen? Of heb je plannen om je huidige merk een verbluffende make-over te geven en/of een flinke boost te geven? Goed nieuws: Wij staan klaar om je te helpen! Wij nemen alles, van de allereerste strategie tot het kleinste ontwerpdetail, in onze handen.

Ons alles-in-één brandingpakket is niet zomaar een pakket; het is de ultieme formule om jouw merk naar ongekende hoogtes te tillen. Wij gaan verder dan standaard dienstverlening: wij worden jouw toegewijde marketingpartners, altijd paraat om met je te brainstormen, te plannen en je visie tot leven te brengen. Dit is jouw kans om indruk te maken en op te vallen! 

02

Merkmagazine Socialguide

Versterk je gloednieuwe merk of geef nieuw leven aan je bestaande merk met de exclusieve 'Hart van je Merk' sessies. Wij vertalen al je ideeën en ambities voor je merk of campagne naar een op maat gemaakt Merkmagazine en Socialguide. Zo creëren we een krachtig merkverhaal met bijpassende uitingen.

03

Website 
Webshop

Op zoek naar een nieuwe website of webshop? Onze getalenteerde websitebouwers staan klaar om jouw online dromen te verwezenlijken. Maar we gaan verder dan alleen webontwikkeling. We duiken in jouw merk, kunnen content creëren, foto's en video's maken om alles naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Natuurlijk behandelen we ook alle technische details.

Wat het extra speciaal maakt, is dat we jou én je team de nodige kennis bijbrengen om de website zelf te beheren. Of het nu gaat om het plaatsen van acties of het toevoegen van nieuwe foto's, wij bieden de training en begeleiding die je nodig hebt.

04

PR 
Campagnes
Events

Wil je jouw merk in de media? Wil je nieuw personeel aantrekken met een recruitment campagne? Wil je dat jouw event een feestje wordt? Onze PR-specialisten en eventmanagers staan klaar om jouw merk te helpen opvallen en succesvol te zijn.

Met expertise in public relations, campagnes en evenementen, bieden we maatwerkoplossingen om jouw merk in de schijnwerpers te zetten en je doelen te bereiken.

05

Foto
Video
Animatie

Of je nu een opvallende bedrijfsfoto nodig hebt, een meeslepende video wilt maken, of complexe ideeën wilt vertalen naar boeiende animaties, onze creatieve experts staan paraat om jouw verhaal tot leven te brengen.

Onze passie ligt in het omzetten van jouw visie in beelden en animaties van de hoogste kwaliteit.

We realiseren ons de kracht van visuele content en hoe deze kan bijdragen aan het versterken van jouw merk en het betrekken van jouw publiek.

06

Design

Wij brengen de kunst van design tot leven! Bij ons draait alles om visuele communicatie die je merk onvergetelijk maakt. Ontdek onze expertise in:

  1. Logo en Merkidentiteit: De kern van een sterk merk.

  2. Webdesign: Websites die niet alleen mooi zijn, maar ook converteren.

  3. Grafisch Ontwerp: Impactvolle marketingmaterialen die aandacht trekken.

  4. Verpakkingsontwerp: Voor producten die direct in het oog springen.

  5. Social Media: Krachtige visuele content om je aanwezigheid te versterken.

circular-sign-mockup-placed-outside-a-store-2224-el1.png
bottom of page