top of page

BRAND AGENCY

Het IK BEN OP JE TEAM bestaat uit: 

Designers

Artworkers

Brand- Strategists

Tekstschrijvers

Storytellers

Fotograaf

Videograaf

& Jimmy natuurlijk

We zijn IK BEN OP JE gestart om mensen & merken die een positieve impact willen maken op de wereld een podium te geven.

Voor wie werken jullie?

Mensen die verschil willen maken

Heb je een geweldig (nieuw) product of een dienst,
en heb je hulp nodig om het onder de aandacht te brengen?

Wij zijn er voor jou!
 

Om branding & marketing gemakkelijk voor jou te maken, door één aanspreekpunt te bieden die het allemaal voor jou kan doen. Wij zorgen voor alles, zodat jij je nergens anders zorgen over hoeft te maken dan over de groei van jouw bedrijf en doen waar je van houdt.

Of je nu je merk wilt opbouwen, je verkoop wilt verhogen of meer klanten wilt krijgen,
wij hebben de expertise en ervaring om je te
helpen succes te boeken – alles met één maandelijks bedrag! We stellen het pakket samen op basis van je doelstellingen, zodat je het meeste waar voor je geld krijgt!

Wij verzorgen de marketing voor nieuwe, maar ook gevestigde-merken, voor zowel B2C als B2B. Het gaat ons om jou als persoon. Jouw verhaal en motivatie en of wij hetzelfde geloof in jouw merk hebben als jij zelf. Als dit van beide kanten wederzijds is dan zijn we wellicht  elkaars nieuwste collega! Joehoeee!

Wat doen jullie precies? 

ALLES DRAAIT EROM DAT MENSEN VERLIEFD WORDEN OP JE MERK

Wij helpen bedrijven in hun succes te laten groeien. In het ideale geval nemen wij alles onder de loep. Dan weten we zeker dat het totale merkverhaal klopt.

Voor ons is een merk meer dan alleen een betaalde campagne of logo – het gaat over hoe je je merk positioneert – met wat voor soort mensen je werkt – daarom kun je als je met ons samenwerkt verwachten dat je een merk ontwikkelt dat echt een verschil maakt, voor mensen, je winst en toekomst.

 

Wij gaan graag voor je aan de slag.

Van marketingstrategie tot uitvoer.

Van collega tot marketingcoach.

Geen losse flodders meer maar

1 compleet merkverhaal

naar buiten zodat mensen

vertrouwen hebben en daadwerkelijk voor je kunnen kiezen.

Het gaat pas echt lekker lopen als

het hele plaatje klopt.

Waarom kiezen voor jullie?

DÉ MAGISCHE KLIK

We kunnen hier gaan opscheppen dat Judith 5 succesvolle ondernemingen heeft opgebouwd, bij Nyenrode marketing heeft gestudeerd, sociaal psycholoog is en Wouter bij diverse corporates heeft gewerkt als sales & marketing manager, onwijs veel sterke merken heeft gebouwd en campagnes opgezet, dus ach waarom ook niet! ;-)

 

Nee maar, alles draait voor ons om het plezier tijdens onze samenwerking, dat als we gaan samenwerken écht een collega van je zijn. Dus dit "magische"waarom voor ons kiezen ontdekken we vooral in een échte ontmoeting zodat we kunnen kijken of er een klik is, en als die er is dan kunnen we bouwen aan échte merkliefde en samen bouwen aan een sterk merk, een merk waar mensen verliefd op worden. 

 

PS. Als je met ons samenwerkt, word je ook een deel van het team, we zijn écht je collega. We zullen je niet verrassen met onverwachte bedragen maar vanaf het begin transparant werken.

BLBLABLA..

ALLEMAAL LEUK WAT JULLIE VERTELLEN MAAR HOE ZIEN JULLIE KLANTEN JE? 

We kunnen hier natuurlijk reviews plaatsen, maar het belangrijkste is nog wel dat klanten ons járen trouw blijven. Voor de volgende klanten werken we dan ook al járen en dit doen ze alleen omdat we resultaat behalen en het natuurlijk ook erg leuk hebben samen...

Boris.company, Cloudteam Company, Vip Cosmetcs, A Perfect Jane, SC Fashion, The Visuals, Twan Mensen, Expertisecentrum Familiezorg.

Ps. Denk nu niet dat we alleen jarenlang met klanten samenwerken. Want we kunnen ook in korte tijd (denk aan een half jaar) veel bereiken, alles is op maat dus nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur ons even een berichtje of waag een belletje. 

COLLEGA
JIMMY

EEN WILD DIER VAN PLEZIER VOL MET LEF ÉN LIEFDE

LEF

MR. Jimmy is onze collega, hij verkondigd onze waarden. Hij staat voor dapper zijn, dat het goed is wie je bent. Vanuit merkperspectief zou je kunnen zeggen het is beter om 200  mensen die van je merk houden te hebben dan 1200 die je merk wel "mwah" vinden. 
Ga je dus niet aanpassen maar laat zien waar jouw hart sneller van gaat kloppen. 

 

GEK
Daarnaast staat Jimmy ook voor; Wees je gekke zelf. 

Het ding over “gek” zijn is dat niemand op dezelfde manier gek is (waar we van houden).
Het woord “gek” heeft allerlei betekenissen, maar vooral; gek zijn betekent dat je anders bent dan de norm- je bent verrassend, je bent als een gekleurde auto in de zee van zwarte en grijze auto's. Hmm...Best handig als je wilt opvallen met je merk!

LIEFDE

Lief hebben is stoer! Het is niet zwak om lief te hebben en lief te zijn voor de mensen om je heen. Liefde is gewoon stoer. Niets voor niets werkt Jimmy bij IK BEN OP JE. Waar alles draait om liefde. Branding gaat namelijk niet over reclame maken, het gaat om mensen iets te laten voelen, merkvoorkeur te creëren, te laten verlangen, te weerspiegelen wie je bent en relaties op te bouwen en vertrouwen.

Als je liefde combineert met een sterk merk, dan kan je pas  échte impact maken! 

bottom of page