top of page

Wouter & Judith

In 2017 hebben we ons marketingbureau "Ik ben op je" gelanceerd, waar liefde de drijvende kracht is. En geloof me, dit is geen loze marketingkreet à la "wij doen alles met liefde". Als een getrouwd stel met kinderen, vormen we niet alleen een liefdeskoppel, maar ook een team dat samenwerkt. Plezier, creativiteit en liefde vormen werkelijk het kloppende hart van ons bedrijf.

We halen voldoening uit het werken met enthousiaste ondernemers, met hun mooie ideeën, verhalen en dromen. We willen graag als marketingcollega's helpen, inspireren en samen met hen een sterk merk opbouwen. 

Vroeger hadden we een chique kantoor aan de singel van Breda, maar tegenwoordig werken we gewoon vanuit huis. Waarom? Omdat we het heerlijk vinden om persoonlijk naar onze klanten toe te gaan in onze vrolijke gele mini. Op die manier kunnen we een beter beeld krijgen van jou en je merk.

Bij ons heb je één vast aanspreekpunt: Wouter. Simpel en duidelijk, toch? Achter de schermen werken we samen met ons team. Benieuwd naar wie wij zijn en wie er in het team zitten? Bekijk dan zeker de video voor een beter beeld.

Kortom, we doen waar we van houden, waar we goed in zijn en wat bij ons past. Geen overdreven romantische marketingpraatjes, maar gewoon ons oprechte verhaal.

Expertise

Natuurlijk ben je benieuwd naar onze expertise achter "Ik ben op je". Dat is begrijpelijk, vooral als je jouw opkomende merk wilt versterken, je bestaande merk een boost wilt geven, of een succesvolle campagne wilt lanceren.

Gelukkig hebben we een schat aan ervaring die we graag met je delen.

Laten we beginnen met Judith, een echte ondernemer in hart en nieren. Met maar liefst 4 bedrijven op haar naam, waaronder een landelijke franchiseorganisatie, een eigen beautylabel met distributie in binnen- en buitenland, een webshop, een salon met personeel en een groothandel, heeft ze een schat aan ervaring opgebouwd. Hierdoor begrijpt ze klanten en ondernemers extra goed en weet ze precies waar ze tegenaan kunnen lopen op het gebied van marketing. Judith heeft niet alleen gestudeerd aan Nyenrode Universiteit op het gebied van Marketing en Branding, maar heeft ook sociale psychologie gestudeerd. Want uiteindelijk is het de mens die jouw merk omarmt!

En laten we zeker Wouter niet vergeten! Waar zullen we beginnen? Hij heeft een onschatbare expertise opgebouwd in het opbouwen van sterke merken, of het nu gaat om stichtingen of zzp'ers. Met een schat aan ervaring in allerlei branches, van gezellige restaurants tot energieke sportscholen, smaakvolle voedingsindustrieën en bruisende detailhandel. En vergeet niet, hij kent zowel de B2B als de B2C-wereld als zijn broekzak.

Zijn kracht ligt in zijn vermogen om complexe zaken eenvoudig te maken en om vanuit een ander perspectief naar zaken te kijken.
Dat is precies wat je nodig hebt als je echt wilt opvallen met je merk.
Altijd vol energie en klaar om onze klanten te helpen!

Daarnaast hebben we  onze eigen webshop gelanceerd: www.ikbenopje.shop. Hier bieden we gepersonaliseerde fashion aan, zoals kledingstukken met jouw eigen gekozen naam erop gedrukt.

Het is het perfecte persoonlijke cadeau! Met 10k volgers op ons Instagram kanaal en actief zijn op TikTok, bewijzen we dat onze strategieën werken en we altijd up-to-date blijven. Het houdt ons enthousiast en geïnspireerd in het bouwen van sterke merken.

Onze filosofie

Beeldmerk Jimmy

Onze filosofie is simpel en krachtig: we willen dat mensen verliefd worden op jouw merk. Ons logo, de roze-gele tijger met zijn tong uitgestoken, staat voor onze kernwaarden: plezier, lef en liefde. Geen gedoe met clichés over liefde, maar gewoon laten zien waar je merk voor staat. Met een dosis lef, recht uit het hart.

PLEZIER

Bij ons draait branding niet om louter reclame maken. We geloven in het opbouwen van merkvoorkeur en het smeden van diepe relaties met onze doelgroep. We omarmen creativiteit, humor en het opvallen als een bontgekleurde auto te midden van grijze voertuigen.

LEF

We moedigen lef aan, want we geloven dat het beter is dat 200 mensen dol zijn op je merk dan dat 1200 mensen er maar matig enthousiast over zijn.

LIEFDE

We moedigen je aan om te laten zien waar je hart sneller van gaat kloppen en je merk op een authentieke en boeiende manier te presenteren.

Hart van je Merk Methode

Bij Ik ben op je hanteren we een unieke aanpak, gebaseerd op onze zelf ontwikkelde en officieel geregistreerde "Hart van je Merk" methode. Met deze methode gaan we diep in de kern van jouw merk om de essentie ervan te begrijpen en te versterken. We combineren inhoudelijke expertise met praktische toepassingen, zodat je jouw unieke kracht, verhaal en uitstraling ontdekt en ontwikkelt, of het nu om een nieuw merk gaat of een bestaand merk. Dit vormt de basis van een sterk merk, waar we samen aan werken.

 

Samenwerking

Of je nu hulp nodig hebt bij alles, van strategie tot uitvoering, of alleen een specifiek aspect zoals een sprankelende PR-campagne of een nieuwe social media-strategie, wij zijn er voor je!

Stuur ons gewoon een berichtje of bel ons even, en vertel ons meer over jouw merk. We staan te popelen om te horen wat jouw verhaal is en te ontdekken of we jou kunnen helpen om een sterker merk neer te zetten.

bottom of page