DSC_0904_edited.jpg

WE MAKE
BRANDS
PEOPLE
LOVE.

IK BEN OP JE.

Wij helpen bedrijven in hun succes te laten groeien. In het ideale geval nemen wij alles onder de loep. Dan weten we zeker dat het totale merkverhaal klopt.

Echt contact.

Het leukste aan ons werk zijn de de mensen met wie wij werken, het echte contact van mens tot mens. Iedere dag weer inspireren we elkaar. Dit zien wij echt als een voorrecht.

Simpel.

We weten dat ondernemen hard werken is, maar het hoeft niet onnodig ingewikkeld te zijn. Wij maken het jou makkelijk. Je houdt tijd over om te doen waar jij écht goed in bent. 

Korte lijntjes.

Wij geloven in persoonlijk contact en korte lijntjes.

Eén aanspreekpunt dus snel schakelen voor al jouw marketing vragen.

Compleet merkverhaal

Geen losse flodders meer maar 1 compleet merkverhaal

naar buiten zodat mensen vertrouwen hebben en daadwerkelijk voor je kunnen kiezen. Het gaat pas echt lekker lopen als het hele plaatje klopt.

Resultaat.

Het leveren van aantoonbaar resultaat door o.a. consistent je merk te profileren. Het succes van onze klanten is ook ons succes.

Duidelijke afspraken.

  • Geen verrassingen achteraf

  • Snelle respons

  • Geen uurtje factuurtje maar vaste afspraken vooraf

  • Maandelijks opzegbaar

Ontzorgen.

Wij ontzorgen van A tot Z. Wij laten merken groeien vanuit de optimale combinatie van merkstrategie en vormgeving. We bepalen samen met de ondernemer de doelen om naar toe te groeien. Daarna gaan we alle merkuitingen ontwerpen en uitwerken die nodig zijn voor resultaat. 

Eerlijk zijn.

We beloven geen dingen die we niet kunnen waarmaken; we willen geen verwachtingen creëren waar we niet aan kunnen voldoen. Soms zijn wij kritisch; we vertellen je dan hoe wij erover denken. Als we iets belangrijk vinden, is het waarschijnlijk ook belangrijk voor jou. 

Wij houden NIET van..

Van gelikte (té perfecte) advertenties of content

Wij geloven juist in menselijkheid. Mensen communiceren nog altijd liever met mensen; niet met gezichtsloze organisaties.  Door jezelf eerlijk en transparant te profileren en door betrokkenheid te tonen, gaan je potentiële klanten je sneller vertrouwen. Vertrouwen scheppen is namelijk een grote factor bij het bouwen aan klantenrelaties.

Advertenties zonder strategie.

Wij geloven eerst in een goede positionering van je merk en strategie voor je (online) communicatie. Dit kost tijd en verdieping. Staat dit goed dat geloven wij in adverteren. Hiervoor werken wij samen met experts.

Losse opdrachten zonder merkverhaal.

Wij geloven in het complete plaatje. Daar zit de grote winst. Zodat mensen vertrouwen hebben en daadwerkelijk voor je kunnen kiezen. Het gaat namelijk pas echt lekker lopen als

het hele plaatje klopt. Dus als je aanklopt voor een losse dienst, zullen wij altijd aangeven dat het om de totale beleving gaat van je merk, dat die klopt. Anders is het zonde om “roekeloos”geld uit te geven aan een marketingbureau.

Korte termijn-orientatie

De focus van marketing bij Ik ben op je ligt op de lange termijn relatie en niet op de korte termijn sales, waarbij zaken als klantretentie en klanttevredenheid voor gaan

op bijvoorbeeld kortstondige advertenties zonder strategie. 

Ondernemers zonder ambitie.

We zullen eerlijk zijn: onze samenwerking is niet voor iedereen, tijdens de merksessie kijken we van beide kanten of er een klik is en wij daadwerkelijk geloof hebben in jouw merk.

Wouter & Judith

prbureaubreda-
prbureaubreda3
Prbureaubreda

Oprichters van Marketing Bureau Ik ben op je.
Hoe kan het ook anders dat "Ik ben op je"
opgericht is door een love-koppel ;)

Wouter geniet van het echte contact van mens tot mens en is het vaste aanspreekpunt van onze klanten, Hoe fijn is dat, 1 vast aanspreekpunt voor al jouw marketingvragen?! 

Judith is het liefst bezig om merken te positioneren. Zo heeft ze marketing gevolgd bij Nyenrode en afgestudeerd als Sociaal Psycholoog. Voor Ik ben op je, heeft Judith 
4 andere succesvolle bedrijven opgericht. 
Deze strategische en creatieve kennis gebruikt ze nu voor jou merk!

Wij staan samen met ons team van experts te popelen
om jou en je merk te leren kennen!

Kantoor

Gratis parkeren naast de deur en
3 minuten lopen vanaf het Centraal Station Breda

Wij houden van..

Jeroen.jpg

Judith is een ondernemer pur sang en heeft zich ontwikkeld tot een PR & Branding expert met grote kennis van Social Media. Wil je weten hoe je jouw merk bekender maakt neem dan zeker contact op!"

  Jeroen van Nieuwstad,eigenaar Think Online BV

Mieshemelsbreda.jpg

Met Wouter

had ik een

brainstormsessie over de menukaart van

restaurant Hemels

en de ideeën van Wouter hebben

geleid tot resultaat!
Super waardevol!

Mies eigenaar

restaurant

hemels

Ingrid-van-Willenswaard-3.jpg

"Samen naar Frankrijk voor fotoshoots en de styling van o.a. mijn derde boek.  De hele reis was een succes, de samenwerking was bijzonder prettig en vele foto’s die wij samen maakten zijn heel goed gelukt en vele er van staan in het boek.

  Ingrid van Willenswaard
 - Auteur - Blogger
 -Stylist