top of page

Introductie

  • Wij zijn Wouter & Judith, merkenbouwers sinds 2017.

  • We werken samen met een team van getalenteerde fotografen, ontwerpers, tekstschrijvers, websitebouwers en videografen.

Expertise

  • Judith, met haar achtergrond als ondernemer en sociaal psycholoog, studeerde op Nyenrode Branding en brengt diepgeworteld inzicht in menselijk gedrag en merkinteracties.

  • Wouter, bekend om zijn creatieve vonk en humor, zorgt voor een unieke benadering die zelfs de meest complexe concepten begrijpelijk maakt.

Onze filosofie

Beeldmerk Jimmy

Onze filosofie is eenvoudig en krachtig.
We willen mensen verliefd laten worden op jouw merk, en dat is precies waarom we de naam "Ik ben op je" hebben gekozen.
Ons logo, de roze-gele tijger met zijn tong uitgestoken, symboliseert onze kernwaarden: lef, gek en liefde.

LEF

Bij ons draait branding niet om louter reclame maken. We geloven in het opbouwen van merkvoorkeur en het smeden van diepe relaties met onze doelgroep. We omarmen creativiteit, humor en het opvallen als een bontgekleurde auto te midden van grijze voertuigen.

GEK

We moedigen lef aan, want we geloven dat het beter is dat 200 mensen dol zijn op je merk dan dat 1200 mensen er maar matig enthousiast over zijn.

LIEFDE

We moedigen je aan om te laten zien waar je hart sneller van gaat kloppen en je merk op een authentieke en boeiende manier te presenteren.

Werkwijze

Met behulp van onze exclusieve "HART VAN JE MERK METHODE" ontwikkelen we krachtige merken en doeltreffende campagnes. 

Diensten

Onze diensten bieden een allesomvattende aanpak om sterke merken te creëren, van strategische planning tot creatief design. Dit omvat het bedenken van merknamen, het ontwikkelen van websites en webshops, het creëren van impactvolle social media posts, het ontwerpen van animaties, het schrijven van pakkende teksten, en het opzetten van krachtige PR-campagnes, en nog veel meer. Alles is gericht op het tot stand brengen van een consistent en krachtig merk.

Voor wie 

Wij bieden expertise en diensten aan ondernemers en teams binnen bedrijven, ongeacht of ze werken aan het lanceren van nieuwe merken of het versterken van bestaande merken. Dit geldt zowel voor B2B- als B2C-markten, en voor zowel producten als diensten. Onze ervaring en vaardigheden beslaan vrijwel alle denkbare sectoren, variërend van horeca, non-profitorganisaties, sportscholen, beauty, voedingsindustrie, technologie tot detailhandel.

Samenwerking

Onze samenwerking is flexibel en past zich aan jouw behoeften aan, of je nu een zelfstandige ondernemer bent of deel uitmaakt van een team. We kunnen alles oppakken, van strategie tot design en uitvoering, of slechts een deel ervan. We kunnen elkaar ontmoeten op jouw locatie of bij ons op kantoor.

De eerste stap is simpel: stuur ons een berichtje en vertel ons meer over jouw merk. Samen kunnen we bespreken hoe we jouw merk kunnen versterken. We vinden het leuk om van je te horen en helpen je graag verder.

MARKETINGBUREAUBREDA
bottom of page