top of page

A Perfect Jane - Vegan schoenen

Suzanne en Frank waren op een missie om de perfecte veganistische schoen te maken die er ook nog eens heel modieus uitzagen. Maar ze beseften al snel dat ze meer nodig hadden dan alleen een geweldig product - ze hadden een sterk merk nodig. Dus kwamen ze bij ons voor hulp. We begonnen met de Hart van je Merk methode, de blauwdruk voor het bouwen van een sterk merk. Dit omvatte het verhaal & de look en feel van het merk, social media, PR strategie, wekelijkse gesprekken en content creatie. We creëerden een visuele identiteit die hun doelgroep zou aanspreken. Tot slot gaven we begeleiding bij de lancering en groei van het merk: A Perfect Jane.

Resultaat:

Een sterk Vegan schoenenmerk is het resultaat van vele factoren die perfect samenkomen. Het merk heeft onder andere de Start-Up award voor beste nieuwe merk gewonnen, en heeft veel fans onder BN'ers vergaard. Ook zijn ze succesvol geweest in het bereiken van lokale en landelijke media en hebben ze een sterke aanwezigheid op Instagram met na een jaar al meer dan 2400 trouwe volgers en veel daarvan zijn klanten..

Het belangrijkste is dat ze een standpunt innemen voor iets groters dan zichzelf. Ze verkopen niet alleen schoenen, maar een levensstijl. En dat is wat hen onderscheidt van de concurrentie. Mensen willen kopen van merken die hun waarden delen, en dat is precies wat dit merk doet. Hierdoor hebben ze een trouwe Fanbase opgebouwd van klanten die gepassioneerd zijn over hun producten.

Het bedrijf is niet bang om risico's te nemen of om op te komen voor waar ze in geloven, en die passie is zichtbaar in alles wat ze doen. Van hun innovatieve ontwerpen tot hun aanwezigheid op de sociale media, dit merk weet hoe ze op een dieper niveau met hun klanten in contact kunnen komen.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page