top of page

Al 40 jaar 'T Winkeltje

't Winkeltje Mode en Lifestyle is een unieke modewinkel in Gemert. Wat 't Winkeltje onderscheidt van de rest is het innovatieve concept: een breed scala aan kledingmaten, voor vrouwen met maat 34 tot maat 54. De winkel is een one-stop-bestemming voor modeliefhebbers die ongeacht hun maat trendy gekleed willen gaan.


Uitdaging:

Suus, de gepassioneerde en ondernemende eigenaar van 't Winkeltje, erkende het potentieel van haar winkel, maar wilde haar bereik vergroten, een breder publiek bereiken en een sterkere online aanwezigheid opbouwen. Ze begreep dat een krachtig online merkimago en een sterke aanwezigheid op sociale media essentieel waren om deze doelen te bereiken.


Samenwerking met het Branding Agency:

Suus besloot samen te werken met ons branding agency om 't Winkeltje's merkimago te versterken en een effectieve social media strategie te ontwikkelen. Wij begonnen met het beoordelen van de huidige online aanwezigheid van de winkel, het begrijpen van Suus' visie en het identificeren van de unieke verkooppunten van de winkel.


Oplossing:


1. Social Media Training: We begonnen met uitgebreide social media training voor Suus en haar team. Hierbij werden hen best practices voor verschillende sociale platforms bijgebracht, evenals strategieën voor contentcreatie en publieksbetrokkenheid om hun bereik te maximaliseren.


2. Contentcreatie:Ons team nam de verantwoordelijkheid voor het creëren van hoogwaardige content die de inclusieve filosofie van de winkel en het diverse aanbod van maten in de schijnwerpers zette. Deze content omvatte professionele foto's, video's en afbeeldingen die de nieuwste modetrends van 't Winkeltje toonden.


3. Sociale Media Beheer: Gedurende een specifieke periode hebben we het beheer van de sociale media van 't Winkeltje op ons genomen, waarbij we zorgden voor regelmatige berichten, interactie met het publiek en tijdige reacties op klantvragen.


4. Merkmessaging en Verhaalvertelling:We werkten nauw samen met Suus om de merkboodschap en verhaalvertelling te verfijnen, waarbij de unieke concepten van de winkel en de toewijding aan inclusiviteit in de mode werden benadrukt.


Resultaten:


1. Toegenomen Online Betrokkenheid: Tijdens onze samenwerking nam de online betrokkenheid van 't Winkeltje aanzienlijk toe. Regelmatige berichten, verhalen en interacties met volgers bevorderden een gevoel van gemeenschap onder klanten.


2. Groeiend Online Publiek: De online aanhang van de winkel groeide gestaag als gevolg van onze strategische content en social media beheer. Het publiek bestond niet alleen uit lokale klanten, maar ook uit mensen uit naburige regio's en daarbuiten.


3. Positieve Feedback van Klanten: Klanten waardeerden de vernieuwde online aanwezigheid en de empowerende boodschap van inclusiviteit. De positieve feedback versterkte verder de reputatie van het merk.


4. Verhoogde Verkopen: Met het verbeterde merkimago en de grotere reikwijdte op sociale media ervoer 't Winkeltje een toename van het aantal bezoekers en verkopen, waarbij een breder klantenbestand de aanbiedingen van de winkel ontdekte.
De samenwerking tussen 't Winkeltje in Gemert en ons branding agency was een opmerkelijk succes. De enthousiasme van Suus en haar team, in combinatie met onze expertise op het gebied van branding en sociale media, leidde tot aanzienlijke verbeteringen in de online aanwezigheid van de winkel en de betrokkenheid van klanten. Deze case illustreert hoe een goed uitgevoerde brandingstrategie en social media beheer een aanzienlijke impact kunnen hebben op een lokaal bedrijf, waardoor het een breder publiek kan bereiken en zijn doelen kan bereiken.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page