top of page

B2B Succes - SC Fashion

Voor een periode van ruim drie jaar hebben we intensief samengewerkt met Cees & Hans van SC Fashion. De uitdaging was helder: creëer nieuwe B2B-kansen binnen de exclusieve wereld van designmerken. Deze uitdaging was des te groter omdat de doelgroep van SC Fashion vasthield aan hun bestaande leveranciers, wat verandering tot een complex vraagstuk maakte.

Campagnes

Om deze uitdaging aan te gaan, hebben we groots gedacht en een onconventionele benadering gevolgd. We hebben opvallende campagnes gecreëerd die de aandacht trokken van deze selecte B2B-doelgroep en hen overtuigden om hun bestaande leveranciers in overweging te nemen. Onze aanpak omvatte:

  1. Website Transformatie: We hebben de online aanwezigheid van SC Fashion getransformeerd door een moderne en informatieve website te ontwikkelen die perfect aansloot bij de visie en waarden van het bedrijf.

  2. Content Creatie: We hebben boeiende content gecreëerd die specifiek gericht was op de behoeften van hun doelgroep, waardoor SC Fashion werd neergezet als een deskundige en waardevolle partner.

  3. Sociale Media Beheer: We hebben hun sociale mediakanalen geoptimaliseerd en beheerd om de betrokkenheid aanzienlijk te vergroten en een gemeenschap van volgers op te bouwen.

  4. Merkstrategiesessies: We hebben strategische sessies gehouden om de kernwaarden van SC Fashion te verfijnen en hun merkidentiteit te versterken.


De Resultaten:

Dankzij deze onderscheidende aanpak hebben we opmerkelijke resultaten behaald:

  • We hebben met succes nieuwe B2B samenwerkingen tot stand gebracht binnen de exclusieve wereld van designmerken, ondanks de uitdagingen van een loyale doelgroep.

  • De vernieuwde online aanwezigheid en betrokkenheid hebben het vertrouwen en de loyaliteit van bestaande klanten versterkt.

Onze samenwerking met SC Fashion was een bewijs van wat er mogelijk is wanneer creativiteit, strategie en toewijding samenkomen. We blijven ons inzetten om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken en te excelleren, zelfs in de meest complexe marktomstandigheden Als je op zoek bent naar een partner om jouw merk te transformeren en jouw zakelijke doelstellingen te realiseren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we jouw eigen succesverhaal schrijven.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page