top of page

Boris | Software development

Achtergrond van Boris Company

Boris Company is een toonaangevend bedrijf in de software development sector, met een sterke focus op het oplossen van capaciteitsproblemen voor hun klanten. Ze leveren hoogwaardige diensten, maar hun merkidentiteit en communicatie misten de coherentie en aantrekkingskracht die nodig waren om hun positie in de markt te versterken.


Uitdaging

Boris Company wilde een frisse wind door hun branding laten waaien. Ze wilden een merk dat vertrouwen en innovatie uitstraalde, en tegelijkertijd hun unieke oplossingen en expertiseniveau in de software development sector benadrukte. Ze zochten een branding agency om hen te helpen dit doel te bereiken.


"Hart van je Merk" Sessie: We begonnen met het houden van een "Hart van je Merk" sessie. Deze sessie stelde ons in staat een diepgaand begrip te krijgen van de waarden, visie en doelen van Boris Company. We verkenden hun bedrijfscultuur en ambities, die dienden als de basis voor hun merkidentiteit.


Animatiecreatie: In samenwerking met Boris Company ontwikkelden we een boeiende animatie die op beknopte wijze hun unieke benadering van het oplossen van softwareontwikkelingsuitdagingen weergaf. De animatie ving de essentie van hun merk, met behulp van een combinatie van creativiteit en technologie om hun expertise en toewijding over te brengen. (Zie animatie hieronder)


Sociale Media Strategie en Ontwerpp: Om een sterke online aanwezigheid te creëren, hebben we een op maat gemaakte sociale media strategie ontwikkeld voor Boris Company. Deze strategie werd vergezeld van visueel aantrekkelijke ontwerpen die een consistente merkafbeelding behielden op hun sociale mediaplatforms. We hebben zorgvuldig content gemaakt die resoneerde met hun publiek en hun merkboodschap effectief overbracht.

Videoproducties (Interviews): Met behulp van de kracht van video hebben we een reeks interviews gehouden met sleutelleden van het Boris Company-team. Deze interviews gaven een menselijk gezicht aan het merk en stelden potentiële klanten in staat om een connectie te maken met de mensen achter de technologie.


Het Resultaat: Dankzij onze gezamenlijke inspanningen onderging Boris Company een transformatie in hun zichtbaarheid. De vernieuwde merkidentiteit resoneerde zowel met hun bestaande klanten als potentiële klanten. Ze werden niet langer gezien als zomaar een ander softwareontwikkelingsbedrijf, maar als een vertrouwde partner met een unieke benadering om complexe technische uitdagingen aan te pakken.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page