top of page

"We hebben zoveel bereikt het afgelopen half jaar"


Achtergrond


Ons branding agency heeft de afgelopen vier jaar nauw samengewerkt met Cloudteam Company, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in Salesforce-oplossingen. Tijdens deze vruchtbare samenwerking hebben we met trots bijgedragen aan het versterken van de merkidentiteit en het realiseren van indrukwekkende groeiresultaten voor Cloudteam Company.


Uitdaging


Cloudteam Company stond voor de uitdaging om hun merkidentiteit te versterken en tegelijkertijd de aantrekkelijkheid als werkgever te vergroten, gezien hun snelle groei en de behoefte aan toptalent.


Onze Oplossingen


Strategische Marketingactiviteiten


Ons branding agency werkte intensief samen met Cloudteam Company om strategische marketingactiviteiten te ontwikkelen en uit te voeren. Dit omvatte het ontwerpen van sociale media-inhoud, het meedenken in marketingstrategieën en wekelijkse overlegsessies.


Persoonlijke Videostrategie


Om Cloudteam Company persoonlijker te maken, ontwikkelden we een videostrategie met interviews met teamleden. Deze video's toonden de menselijke kant van het bedrijf en maakten het aantrekkelijk voor nieuw personeel.


Bedrijfscultuur


We legden de bedrijfscultuur van Cloudteam Company vast door video's te maken van teambuildingsevenementen en activiteiten voor het goede doel, zoals hardlopen. Dit toonde het enthousiasme en de betrokkenheid van het team.

Resultaten


De samenwerking tussen ons branding agency en Cloudteam Company heeft opmerkelijke resultaten opgeleverd:


Twee Prestigieuze Salesforce Awards: Cloudteam Company heeft in de afgelopen vier jaar (tijd van onze samenwerking) twee prestigieuze Salesforce Awards gewonnen, wat hun deskundigheid en toewijding aan het vakgebied onderstreept.


Sterke Groei op Social Media: Zowel op Instagram als LinkedIn heeft Cloudteam Company indrukwekkende groei gezien als gevolg van onze strategische marketingactiviteiten. Hun online aanwezigheid is aanzienlijk toegenomen, wat heeft bijgedragen aan een breder bereik en merkbekendheid.


Aantrekken van Toptalent: Cloudteam Company slaagde erin toptalent aan te trekken dankzij de positieve blootstelling en versterkte merkidentiteit.


De samenwerking met Cloudteam Company is een uitstekend voorbeeld van hoe ons branding agency in staat is om merken te versterken, groei te stimuleren en organisaties te helpen de gewenste positie in de markt te bereiken. Wij zijn er trots op deel te hebben uitgemaakt van dit succesverhaal.

Getuigenis van Miranda van der Buijs


Miranda deelt haar tevredenheid over onze samenwerking in een video-review, waarin ze benadrukt hoe onze inspanningen hebben bijgedragen aan het succes van Cloudteam Company.


Bekijk de video-review van Miranda hieronder.
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page