top of page

"Een allerbest resultaat" - Re-branding Mantelzorg stichting

Uitdaging


Vanuit een op maat gemaakt Merkmagazine de totale online zichtbaarheid en bereik van Exfam vergroten middels social media, vernieuwende content & een geheel nieuwe interactieve website.


"Vanaf het moment dat de maatregelen rondom het Corona Virus intraden was er sprake van huisarrest voor de medewerkers van Exfam waardoor we niet meer met families rond de tafel konden. Online hulpverlening en online scholing organiseren werd een noodzaak. Om zichtbaar te maken dat we er ook zijn in deze tijd is de reden geweest om met Marketing Bureau Ik ben op je contact op te nemen.''


Samenwerking

''In een eerdere opdracht heeft Marketingbureau Ik ben op je een film gemaakt waar we heel tevreden over waren, heel creatief en passend bij de uitstraling van Exfam.


Het was logisch hen te vragen om dit traject samen te organiseren. Betrouwbaar en kwalitatief een hoge standaard zijn voor ons de sleutelwoorden.

Samenwerken gaat als vanzelf; er is sprake van een directe communicatie, adequaat en professioneel.

De input van content van het team van Exfam is door Ik ben op je vertaald in een Brandmagazine en een Social Strategie. Voor deze aanpak is gekozen om de werkzaamheden van Exfam voor het voetlicht te brengen en meer mensen kennis te laten maken met ons gedachtegoed. Social Media is daar het uitgelezen platform voor. Marketing Bureau


Ik ben op je heeft zich gespecialiseerd om een merknaam te profileren en dat is wat Exfam heeft gekregen.''


Waarom Ik ben op je?

''Vanuit een eerdere ervaring is gekozen voor de vriendelijke en oprechte aandacht die zowel Wouter als Judith, de eigenaren van Ik ben op je, hebben voor het werk van Exfam.

Het actief luisteren en meedenken met op zich moeilijke materie zorgt ervoor dat de vertaling van ons werk vlekkeloos verloopt.

Van beide kanten is een evenredige motivatie om van deze samenwerking iets goeds te maken.

De besluitvorming vindt plaats vanuit wederzijds respect voor ieders aandeel, wij leveren de inhoud en Ik ben op je vertaalt dit naar de juiste taal en beelden die daarbij aansluiten.

Zo ziet een goede samenwerking eruit! Hartelijk dank daarvoor….''
Aanrader?

''Zonder enige aarzeling:

JA! Jullie menselijke manier van werken,

jullie creativiteit, dienstbaarheid en geloofwaardigheid zijn een weldaad in de vaak wat nonchalante, onverschillige werkomgeving waarin wij dienen te opereren.


Kortom, wanneer ik bedrijven en/of organisaties op jullie pad kan brengen zal ik het zeker doen!''Resultaat

''Vooralsnog is binnen zeer korte tijd het aantal contacten uitgebreid met een paar honderd volgers, een allerbest resultaat. De kracht van de herhaling en een fris en helder beeld wordt gebruikt om de taal van Exfam aan een groot publiek te etaleren. Daarnaast een nieuwe, pakkende website.

We zijn meer dan blij met dit resultaat binnen korte tijd.''
Dank Exfam


Ik ben op je aan het woord over de aanpak en het resultaat.

''Expertisecentrum Familiezorg heeft zichzelf een prachtige taak opgelegd om families die ondersteuning nodig hebben professioneel te begeleiden en weer te zorgen voor balans.

Deze opdracht is dan ook heel speciaal voor ons en wij schreeuwen de boodschap van Exfam met passende content dan ook meer dan graag met liefde over de daken.

Dank voor het gestelde vertrouwen! ''


Wouter & Judith
Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page