top of page

Het ontstaan van een nieuw merk

In een wereld waarin gezondheid en voeding een steeds prominentere rol spelen, ontstond een briljant idee: noten met een vitamine coating om mensen op een heerlijke manier van essentiële voedingsstoffen te voorzien. Dit idee groeide uit tot een merk met de hulp van ons branding agency, en het is het verhaal van hoe wij jou kunnen helpen.


Samen met het gepassioneerde team achter dit merk, organiseerden we een 'Hart van je Merk' sessie om de identiteit van het merk te bepalen. Hier ontstonden de merkwaarden, de missie en visie van het merk, en hoe ze zich wilden positioneren in de markt.


Met deze basis in gedachten, creëerden we de naam die de essentie van noten met een vitamine coating vastlegde. Het logo en de huisstijl werden zorgvuldig ontworpen om de kernwaarden van het merk weer te geven.

We ontwikkelden aantrekkelijke verpakkingen en in-store displays die de innovatie van de vitamine coating benadrukten, waardoor het product opvalt in de schappen.


Maar dat was niet alles. We wilden mensen echt betrekken. Daarom hebben we boeiende animaties gemaakt om de voordelen van de vitamine coating op een spannende manier te communiceren, en deze werden verspreid via de website en sociale media.


Met een sterke sociale mediastrategie en een boeiende website zagen we het merk tot leven komen, met een groeiende klantenkring en positieve merkperceptie.


Dit is het verhaal van hoe we een merk van idee tot uitvoering brachten en het de markt lieten veroveren. En we willen graag met jou samenwerken om hetzelfde te bereiken voor jouw onderneming. Als ondernemer begrijp je het belang van een sterk merk, en wij zijn hier om dat te realiseren. Laat ons je helpen je ideeën tot leven te brengen en je merk te versterken. Neem contact met ons op, en laten we samen aan de slag gaan om jouw merk tot een succes te maken.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page