top of page

Het rebranding verhaal van All-round Beautycentrum 4 YOU

In 2018 stond Kapsalon 4 You in Made voor een uitdaging. Deze veelzijdige beautycentrum bood al jaren kwalitatieve diensten aan op het gebied van kapsels, schoonheidsbehandelingen, pedicure en nagelverzorging, maar ze beseften dat er behoefte was aan vernieuwing. De salon wilde zich onderscheiden, klanten aan zich binden en een sterke online aanwezigheid creëren. Voor deze transformatie benaderden ze ons.

De samenwerking begon met een diepgaande 'Hart voor je Merk'-sessie, waarin de kernwaarden, visie en missie van Kapsalon 4 You werden vastgesteld. Deze sessie vormde de inspiratie voor de hele rebranding.


We werkten samen aan een nieuwe merkstrategie, gericht op het aantrekken van een breder publiek en het benadrukken van de veelzijdigheid van de diensten. De volgende stap was het ontwerpen van een website die niet alleen esthetisch aantrekkelijk was, maar ook de online boekingen verbeterde.


Een sterke online aanwezigheid was essentieel, dus ontwikkelden we een social media strategie en creëerden we een herkenbare 'look & feel' voor Kapsalon 4 You op platforms zoals Facebook en Instagram.


Om de online aanwezigheid te versterken, produceerden we foto- en videomateriaal van topkwaliteit. Dit materiaal toonde de verscheidenheid aan diensten en de expertise van het team. Daarnaast ontwikkelden we professionele visitekaartjes, afsprakenkaartjes, flyers en posters om de merkidentiteit te versterken.


Om het personeel van Kapsalon 4 You te betrekken en hen in staat te stellen bij te dragen aan de online aanwezigheid, verzorgden we social media trainingen. Het personeel leerde niet alleen hoe ze effectieve posts en stories konden maken, maar kreeg ook de vaardigheden om inspirerende content te creëren.


Als kers op de taart namen we interviews op met het personeel en de eigenaresse van Kapsalon 4 You. Deze video-interviews toonden de passie voor schoonheid en klantenservice en versterkten de persoonlijke band met klanten.


De resultaten waren opmerkelijk. Kapsalon 4 You zag een toename in online zichtbaarheid, meer boekingen, een sterkere klantenbinding en een duidelijkere merkidentiteit. Klanten en volgers uitten enthousiasme over de vernieuwde online aanwezigheid en de aantrekkelijke content. Het personeel van Kapsalon 4 You kreeg niet alleen nieuwe vaardigheden, maar was ook in staat om effectief bij te dragen aan de online aanwezigheid van het beautycentrum.

Dit project toont aan dat een holistische aanpak, inclusief branding, design, social media training en persoonlijke interactie, kan leiden tot opmerkelijke resultaten in de beauty- en kapsalonindustrie
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page