top of page

In een TikTok-Tijdperk blijven we bloggen: Hier is waarom

Je denkt misschien: "Waarom blijven jullie in godsnaam bloggen?" Is bloggen niet zo passé als de begindagen van het internet? Nou, laten we je eens vertellen waarom we nog steeds geloven in deze contentvorm, rechtstreeks vanuit het marketingduo Wouter & Judith van 'ik ben op je'.

 

  1. Diepgaande duik: Kijk, blogs geven ons de ruimte om dieper in te gaan op onderwerpen dan die oppervlakkige social media posts. We kunnen je de volledige scoop geven, met alle sappige details, zonder ons druk te maken over die irritante karakterlimieten.

  2. We laten onze expertise zien: Door regelmatig te bloggen laten we zien dat we weten waar we het over hebben. We zijn niet zomaar wat wannabe marketeers; we hebben véél ervaring. En dat laten we zien door onze kennis en inzichten te delen.

  3. Duurzaamheid: Blogposts zijn als goede wijn - ze worden beter met de tijd. Terwijl sommige content veroudert, blijven blogs waardevol en trekken ze nog jarenlang lezers.

  4. SEO en Zo: Ja, je hebt het goed geraden. Blogs zijn een cruciaal onderdeel van onze SEO-strategie. Door consistent nieuwe, relevante content te schrijven, maken we die zoekmachines actief.

  5. Flexibiliteit en autonomie: Bloggen geeft ons de vrijheid om te schrijven over wat we willen, wanneer we willen. We zijn niet gebonden aan strakke schema's of richtlijnen van anderen. Deze autonomie stelt ons in staat om echt te schrijven vanuit ons hart en onze passie over te brengen op onze lezers.

  6. Storytelling: Bloggen stelt ons in staat om verhalen te vertellen. Of het nu gaat om onze eigen ervaringen, succesverhalen van klanten, of gewoon boeiende narratieven rondom ons vakgebied, storytelling is een krachtig middel om onze boodschap over te brengen en emoties te wekken bij onze lezers. Oké. Duidelijk verhaal. En adviseren jullie ook al je klanten die een sterk merk willen om te gaan bloggen? Nou eigenlijk alleen als je er net zo van kunt genieten als wij, en als je met tijd en aandacht je merk wilt opbouwen. De resultaten heb je iets meer geduld nodig maar is op langer termijn een top investering! Dus wij kijken per klant of dit past. Toedeloe voor nu, Wouter & Judith Marketingbureau Ik ben op je.Moet ik nog een blog beginnen?  | Marketingtips | inspiratie ondernemen | sterk merk | marketingbureau

Comments


bottom of page