top of page

Juridische Advisering en Begeleiding


In 2020 kreeg Jurgen van Berkel, een ervaren juridisch adviseur, de ambitie om zijn juridisch adviesbureau te laten groeien en zijn klantenkring uit te breiden. Met specialisaties in algemene praktijk, burgerlijk recht, waaronder letselschaderecht, aansprakelijkheid- en verzekeringsrecht, handels- & contractenrecht, en pleziervaartuigenrecht, had Jurgen de expertise om zijn diensten aan zowel ondernemers als particulieren aan te bieden. Om deze groei en de naamsbekendheid van zijn bureau te stimuleren, werd een krachtige brandingstrategie ontwikkeld.


Doelstellingen:

1. Verhoog de naamsbekendheid van Jurgen van Berkel en zijn juridisch adviesbureau.

2. Trek nieuwe klanten aan en behoud bestaande klanten.

3. Benadruk de specialisaties van het bureau om een specifieke doelgroep aan te spreken.


Marketing Strategie:

In samenwerking met Jurgen van Berkel ontwikkelden we een brandingstrategie die zijn unieke specialisaties en professionele aanpak benadrukte, terwijl we zijn merk een eigentijdse uitstraling gaven.


1. Logo en Huisstijl: We creëerden een modern en professioneel logo dat de vertrouwenswaardige en deskundige uitstraling van Jurgen van Berkel weerspiegelde. Het logo gebruikte strakke lijnen en een subtiele mix van kleuren om de serieuze aard van juridische dienstverlening weer te geven. Het logo werd consequent gebruikt in alle communicatie en diende als herkenbaar merkbeeld.


2. Kleurenstelling:De kleurenstelling bestond uit diep blauw en donker grijs, die betrouwbaarheid en stabiliteit symboliseerden, en een subtiel accent in goud voor prestige en kwaliteit.


3. Website: We hebben een moderne, responsieve website ontwikkeld waarop Jurgen van Berkel zijn diensten en specialisaties kon presenteren. De site bevatte informatieve inhoud, klantgetuigenissen en blogs over relevante juridische onderwerpen. Het was geoptimaliseerd voor zoekmachines om de online zichtbaarheid te vergroten.

Resultaten:

Na de implementatie van deze brandingstrategie zag Jurgen van Berkel aanzienlijke resultaten:


- De naamsbekendheid van het bureau nam toe, en het merk werd geassocieerd met deskundigheid en betrouwbaarheid.

- Het aantal nieuwe klanten groeide gestaag, en bestaande klanten bleven loyaal.

- Jurgen's specialisaties, met name op het gebied van letselschaderecht, aansprakelijkheid- en verzekeringsrecht, werden meer erkend en gewaardeerd.

- Jurgen van Berkel werd beschouwd als een belangrijke speler binnen zijn specialisatiegebieden.


De brandingstrategie van Jurgen van Berkel diende als een succesvolle manier om zijn juridische adviesbureau te positioneren en uit te breiden, terwijl het zijn specialisaties en toewijding aan zijn klanten benadrukte. Het vormde de basis voor groei en succes in de juridische dienstverlening.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page