top of page

Kaarsen met 10 karaats goud

Achtergrond: Davey, de visionaire eigenaar van het toekomstige merk "Smeldt", besloot een gloednieuw merk te creëren. Onze samenwerking begon met een belangrijke stap: een "Hart van je Merk" sessie om de essentie van dit nieuwe merk vast te leggen. Dit was de allereerste stap in het bouwen van dit merk.


Onze Oplossing: Dit is wat ons creatieve team heeft gedaan:

  1. Hart van je Merk-sessie: We hebben een workshop georganiseerd om de belangrijkste waarden en visie van het nieuwe merk Smeldt te begrijpen, zoals Davey het voor ogen had. Dit was de basis voor alles wat volgde.

  2. Logo en Sublogo: We hebben een nieuw, uniek logo en sublogo ontworpen dat het verhaal van Smeldt weerspiegelde. Dit was bedoeld om anderen te inspireren om hun eigen merkverhalen te creëren.

  3. Merkmagazine: We hebben een magazine gemaakt waarin het verhaal van de oprichting van Smeldt werd verteld, inclusief de inspiratie, het vakmanschap en de passie die erachter zaten.

  4. Design opdrachten: Naast onze merkontwikkeling, hebben we een reeks designopdrachten uitgevoerd. Dit omvatte het ontwerpen van een aantrekkelijk lookbook om de producten van Smeldt te presenteren, evenals het creëren van dynamische banners, elegante certificaten en meer. Ons vakmanschap in design versterkte de visuele identiteit van Smeldt.

  5. PR-campagnes: We hebben krachtige PR-campagnes opgezet

Resultaten: De geboorte van het nieuwe merk Smeldt volgens Davey's visie was een inspirerend succes, met de volgende resultaten:

  1. Unieke Merkidentiteit: Smeldt heeft nu een gloednieuwe merkidentiteit die anderen kan inspireren om hun eigen merkverhalen te creëren.

  2. Krachtige Visuele Identiteit: Het nieuwe logo, het merkmagazine en andere creatieve elementen gaven het merk een sterke visuele identiteit vanaf het begin, en we hopen dat dit anderen zal inspireren.

  3. Toegenomen Aandacht: Het nieuwe merk Smeldt trok snel de aandacht en nieuwsgierigheid, zowel bij bestaande als nieuwe klanten, en we hopen ook bij mogelijke toekomstige samenwerkingspartners.

  4. Succesvolle Introductie: De lancering van het nieuwe merk was een succes, met veelbelovende verkoopcijfers en een groeiende fanbase, evenals interesse van andere merken en bedrijven om met ons als brand agency samen te werken.

  5. Verkoop in Luxe Winkels: Smeldt's producten zijn nu verkrijgbaar in 9 luxe winkels, waaronder House of Pertijs in BredaComments


Commenting has been turned off.
bottom of page