top of page

Mantelzorgexpert

wan heeft 22 jaar voor zijn moeder gezorgd nadat zij werd getroffen door een herseninfarct. Deze persoonlijke ervaring heeft hem gemotiveerd om anderen te helpen bij mantelzorgvraagstukken, zowel op individueel als zakelijk niveau.


De Uitdaging:

Twan wilde zijn passie voor mantelzorg inzetten om individuen en bedrijven te helpen, maar hij had behoefte aan professionele branding en online aanwezigheid. Dit omvatte het ontwikkelen van een sterk merk, een aansprekende huisstijl, een functionele website en een doordachte social media strategie.
Onze Aanpak:


Als branding agency begrepen we meteen dat het verhaal van Twan een krachtig hulpmiddel kon zijn om zijn expertise te benadrukken en vertrouwen te wekken bij zijn doelgroep. Onze aanpak omvatte de volgende stappen:


1. Hart van je Merk Sessie: We begonnen met een diepgaande sessie om Twans kernwaarden, missie en o.a. visie te identificeren. Zijn persoonlijke verhaal en passie werden de basis van zijn merkidentiteit.


2. Huisstijlontwikkeling:We hebben een unieke huisstijl gecreëerd die de warmte en empathie van Twans benadering van mantelzorg weerspiegelde. Dit omvatte o.a. logo-ontwerp, kleurenpalet en typografie.


3. Websiteontwikkeling: We hebben een professionele website gebouwd die Twans diensten en expertise duidelijk communiceerde. Zijn persoonlijke verhaal werd geïntegreerd om een emotionele connectie te leggen met de bezoekers.


4. Social Media Strategie: We hebben Twan geholpen bij het opzetten van een social media strategie om zijn doelgroep te bereiken en te betrekken. Dit omvatte contentcreatie en -planning om zijn expertise te delen en betrokkenheid op te bouwen.


Resultaten:


De samenwerking met Twan heeft geleid tot opvallende resultaten:


1. Sterke Merkidentiteit: Twan heeft nu een sterk merk dat zijn passie, empathie en deskundigheid in mantelzorg weerspiegelt.


2. Professionele Online Aanwezigheid:Zijn website fungeert als een informatieve hub voor zowel individuele klanten als bedrijven die op zoek zijn naar mantelzorgondersteuning.


3. Toegenomen Zichtbaarheid: Twan heeft zijn online aanwezigheid vergroot en is begonnen met het opbouwen van een actieve community rond mantelzorgvraagstukken.


4. Voortdurende Samenwerking:Twan blijft contact met ons houden voor het oppakken van losse opdrachten en blijft zijn merk verder ontwikkelen.


Conclusie:


De samenwerking met Twan was een prachtige gelegenheid om een oprecht en toegewijd individu te helpen bij het opbouwen van een merk dat anderen inspireert en ondersteunt. Zijn verhaal is nu verankerd in zijn merkidentiteit en wordt met succes gedeeld met de wereld, waardoor hij zijn missie om mantelzorgproblemen aan te pakken, verder kan verwezenlijken. Twan blijft een gewaardeerde partner, en we kijken ernaar uit om samen nog meer impact te maken.Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page