top of page

"Meer klanten gekregen" - Echt Brood - Webshop - Socials - Opening

Uitdaging

Totale zichtbaarheid en bereik optimaliseren door middel van social media, nieuwe website + shop, maken van unieke content en organisatie openingsweekend.


"Ik wilde dat Wouter & Judith meehielpen met de promotie van mijn nieuwe bakkerij, een nieuwe website opzetten en hoe gaan we het openingsweekend doen en promoten. Door dit uit handen te geven aan een professionele partij gaf het mij minder stress toen het zo ver was. Promotie van de bakkerij is echt heel goed gelukt. Het openingsweekend was een heel groot succes. Ze hebben een mooie video gemaakt over de opening van de winkel. Verder is er veel content gemaakt die ik nu nog steeds goed kan gebruiken op Social Media.''


Waarom Ik ben op je?

"Ik heb voor ik ben op je gekozen, omdat ik er een goed gevoel bij had. Je voelt je thuis bij hun. En ze komen uit dezelfde tijd. Jong bedrijf. Daarnaast zijn Wouter & Judith zijn een mooi stel. Die elkaar goed aanvullen bij de werkzaamheden die ze voor mij hebben gedaan. Ze overleggen goed met elkaar. Doordat ze het met zijn tweeën doen halen ze het maximale uit hun werk. De sfeer is heel erg relaxt voor mij als ondernemer. De werkzaamheden die er worden afgesproken worden goed nagekomen. Ze blijven je goed stimuleren om het maximale uit je bedrijf te halen.'


Wat is de aanpak geweest?

'Wouter & Judith hebben tijdens het 1e gesprek goed geluisterd wat ik wilde bereiken met mijn bakkerij en daar hebben ze een strategie op afgestemd. We waren 2 maanden voor dat ik open ging al met de voorbereidingen begonnen. Het grootste gedeelte van mijn website, social media stond online toen ik open ging met mijn winkel. We hebben na 1,5 maand ook de webshop gelanceerd. Door niet alles tegelijk te doen kan je de klanten steeds nieuwsgierig houden om je website te bekijken. Geld hetzelfde voor social media.''Aanrader?

Zou je Ik ben op je aanraden bij anderen?

''Zeker, ik denk dat veel collega’s bakkerijen er goed aan doen om meer aan hun marketing te doen.''


Resultaat

  • Meer klanten gekregen via social media. Door goed te laten zien wat zo bijzonder is aan de bakkerij!

  • Social Media guide gemaakt

  • Opening flyers en posters

  • Diverse fotoshoots en video-opnames

  • Wouter & Judith hadden de wethouder geregeld voor de opening.

  • Leuke herinnering aan mijn openingsweekend door de gemaakte content.

  • Website die past bij mijn bakkerij. Het heeft een nieuwe uitstraling.

  • Online bestellen tool mogelijk gemaakt op de nieuwe website.

"Meer klanten gekregen"

Dank Joris!

''2 jonge ondernemingen die samen een pracht van een promotie traject hebben doorlopen!

Joris heeft ons de vrije hand gegeven om onze creativiteit in te zetten bij zijn online zichtbaarheid via social media, openingsweekend en volledig nieuwe website. Een samenwerking die onze verwachtingen heeft overtroffen. Dank Joris en Team.''

Wouter & Judith


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page