top of page

Nieuwe Website

Onze relatie met Julie begon enkele jaren geleden, toen we samenwerkten aan het ontwikkelen van een social media-strategie en design. Julie's passie voor haar vak en toewijding aan haar klanten waren toen al duidelijk merkbaar. Dit jaar wilden we echter een stap verder gaan en een nieuwe website creëren om Salon Julie's aanwezigheid in de digitale wereld te versterken.


Strategie:

 1. Hart van je Merk Sessie: We begonnen met een 'Hart van je Merk' sessie om diepgaand inzicht te krijgen in Salon Julie's waarden, doelen en de gewenste klanten. Julie deelde haar visie en dromen, wat ons een stevige basis gaf om mee te werken.

 2. Content Creatie: Vervolgens gingen we aan de slag met het schrijven van aangepaste teksten om de unieke eigenschappen van Salon Julie en haar huidexpertise te benadrukken.

 3. Website Ontwikkeling: De focus lag op het ontwikkelen van een website die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook gericht was op het vergemakkelijken van het boeken van afspraken door nieuwe klanten. Hierbij hebben we de exclusieve huidscan van Julie extra benadrukt.

 4. Online Afspraken: De mogelijkheid om online afspraken te maken werd naadloos geïntegreerd, wat het voor klanten eenvoudig maakte om direct een afspraak te boeken. Dit werd gekoppeld aan het boekingsprogramma Salonized.

 5. Huisstijl Integratie: Julie's merkhuisstijl werd consequent doorgevoerd in het website-ontwerp. De basis was wit voor een frisse uitstraling, en de huisstijlkleuren groen en roze werden toegevoegd om een moderne en luxe sfeer te creëren.

 6. Empowerment Workshop: Als aanvulling op de strategie, hebben we een workshop georganiseerd waarin we Julie hebben geleerd hoe ze haar website zelf kan bijhouden. Dit betekent dat ze geen extra kosten hoeft te maken als ze een foto of tekst wil aanpassen. We vinden het belangrijk om ondernemers te leren hoe ze zelf de controle kunnen houden over hun online aanwezigheid.


Resultaten:

 1. Prioriteiten en Doelen: De 'Hart van je Merk' sessie hielp om duidelijk te definiëren wat belangrijk was voor Salon Julie en wat ze wilde bereiken. Het gaf richting aan de gehele website-ontwikkeling.

 2. Benadrukken van Huidexpertise: De nieuwe website heeft Salon Julie's huidexpertise prominent naar voren gebracht, waardoor ze zich kon positioneren als een deskundige in haar vakgebied.

 3. Online Afspraken Vereenvoudigd: Klanten kunnen nu moeiteloos online afspraken boeken, wat heeft geleid tot een toename in boekingen.

 4. Huisstijl en Uitstraling: De website weerspiegelt nu de moderne, luxe uitstraling van Salon Julie, in lijn met haar merkhuisstijl.

 5. Empowerment Workshop: Julie heeft nu de vaardigheden om zelf haar website bij te houden, waardoor ze flexibel en onafhankelijk is in het beheer van haar online aanwezigheid.

 6. Direct Succes: In de eerste week ontvingen we al enthousiaste berichtjes van Julie waarin ze meldde dat nieuwe klanten afspraken aan het boeken waren. Joehoe! Hier doen we het voor!
Conclusie:

De evolutie van Salon Julie's online aanwezigheid is een succesverhaal dat begon met het begrijpen van de prioriteiten en doelen van de salon. Door deze inzichten te vertalen naar een doordachte website met nadruk op huidexpertise en gebruiksgemak, hebben we Salon Julie geholpen om online te schitteren. De nieuwe website weerspiegelt niet alleen de kwaliteit van de diensten van Salon Julie, maar ook haar unieke merkidentiteit. Het is een plek waar nieuwe klanten zich welkom voelen en eenvoudig hun eerste afspraak kunnen maken, en Julie heeft nu de empowerment om haar website zelf te beheren, wat haar bedrijf nog veerkrachtiger maakt.

Comments


bottom of page