top of page

Organisatie Miss Festival X DJ Dina van Diest

In het betoverende Chateau Du Fey in Frankrijk, werden alle registers opengetrokken voor een onvergetelijke avond gewijd aan de schoonheid van Nederlandse Missen. Het Miss Festival, met 36 Nederlandse Missen, werd tot in de puntjes verzorgd door ons branding agency.


Onze rol omvatte alles, van de adembenemende aankleding tot het regelen van DJ Dina van Diest en het vlekkeloos laten verlopen van het hele evenement. We hebben de mediastrategie ontwikkeld die ervoor zorgde dat dit festival straalde als nooit tevoren.


Met DJ Dina van Diest die de menigte aanvuurde, werd de dansvloer een epicentrum van energie en vreugde. Het majestueuze kasteel droeg bij aan de sfeer van pure magie.


De Nederlandse Missen, in hun schitterende kostuums, straalden niet alleen uiterlijke schoonheid uit, maar ook zelfvertrouwen en charisma.


Terwijl de zon opkwam, vertrokken de gasten met herinneringen aan een magische nacht. Het Miss Festival was een eerbetoon aan Nederlandse schoonheid en een viering van passie en toewijding, en het toonde de kracht van ons branding agency in al haar pracht. Een avond om nooit te vergeten.bottom of page