top of page

Rebranden restaurant het Panorama | Thuiskomen aan de haven | Sinds 1990

"Onze samenwerking met Restaurant Het Panorama was werkelijk een bijzondere ervaring. De eigenaren, Michelle en Guido, zijn niet alleen toegewijde ondernemers maar ook warme familiemensen, en vanaf onze allereerste ontmoeting was er een oprechte klik.


De uitdaging begon in de moeilijke tijden van de COVID-19 pandemie, toen restaurants wereldwijd werden getroffen. Het Panorama vroeg ons om te helpen bij het rebranden van hun restaurant en om zich voor te bereiden op een nieuwe start met nieuw personeel zodra ze weer open konden.


Onze aanpak begon met een 'Hart van je Merk' sessie, waarin we samen met Michelle, Guido en hun team de kernwaarden en het unieke verhaal van Het Panorama ontrafelden. Dit vormde de basis voor onze verdere stappen.


We hebben het volgende gedaan:

- Personeelswerving: We hebben geholpen bij het aantrekken van nieuw talent om Het Panorama te versterken en een team te creëren dat hun visie deelt.

- Designwerk: We hebben het restaurant een frisse, eigentijdse uitstraling gegeven met aandacht voor de details.

- Menukaarten: We hebben nieuwe, aantrekkelijke menukaarten ontworpen die de culinaire hoogstandjes van Het Panorama weerspiegelen.

- Social Media Training: We hebben het bestaande personeel opgeleid om effectiever gebruik te maken van sociale media, inclusief het maken van reels, TikToks en het creëren van boeiende posts.

- Content Creatie: We hebben de teksten geschreven en een fotoshoot georganiseerd om aantrekkelijke content te produceren die de sfeer en de gerechten van Het Panorama weerspiegelt.


Al met al was de samenwerking met Restaurant Het Panorama niet alleen succesvol, maar ook plezierig en inspirerend. We zijn er trots op dat we hebben mogen bijdragen aan hun heropleving in deze uitdagende tijden."
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page