top of page

"Enorm veel nieuwe volgers en klanten"

In het jaar 2020 klopte Julie, de trotse eigenaresse van een bloeiende salon, bij ons aan met een prangende vraag. Ze was op zoek naar een geheel nieuwe aanpak voor haar sociale media strategie en wilde een frisse wind laten waaien door haar online aanwezigheid. Julie had de visie en de passie, maar ze had ondersteuning nodig om haar merk op de digitale kaart te zetten.


Na een uitvoerige analyse van haar behoeften en doelen, hebben we besloten om een 'Hart van je Merk' sessie voor Julie te organiseren. Tijdens deze sessie hebben we diep gedoken in de essentie van haar merk, waardoor we in staat waren om een strategische social media gids te creëren die perfect bij haar visie paste.


Onze toegewijde ontwerpers werkten nauw samen met Julie om adembenemende ontwerpen te produceren die haar sociale mediaplatforms opnieuw definieerden. We hebben niet alleen de ontwerpen gemaakt, maar ook de verantwoordelijkheid op ons genomen om ze regelmatig bij te werken en te plaatsen.


Maar we gingen nog verder. We hebben Julie getraind om haar sociale media zelfstandig te beheren. Hierbij hebben we haar geleerd hoe ze aantrekkelijke teksten, doeltreffende hashtags en boeiende inhoud kon creëren om haar merk op een authentieke manier te presenteren.


Om ervoor te zorgen dat Julie een overvloed aan boeiende content had om te delen, organiseerden we ook een professionele fotoshoot en videoshoot. Dit resulteerde in hoogwaardig visueel materiaal dat haar sociale media naar een hoger niveau tilde en haar merk versterkte.


Julie's getuigenis spreekt boekdelen: "Wat een mooi bedrijf is dit. Heel persoonlijk en tegelijkertijd heel professioneel. Ik had hulp nodig op het gebied van social media en foto's. Sinds jullie mij hebben geholpen met het vernieuwen van mijn social media pagina's, heb ik enorm veel volgers gekregen, en daardoor ook heel veel nieuwe klanten. Mijn salon is hierdoor echt gegroeid."

Dit project illustreert hoe een doordachte social media strategie, aandacht voor detail en nauwe samenwerking kunnen leiden tot opmerkelijke resultaten voor ondernemers zoals Julie. Haar salon is niet alleen gegroeid, maar haar merk heeft nu ook een sterke online aanwezigheid die blijvend succes ondersteunt.
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page