top of page

Social Media Workshop | Zet Restaurant 'Hector' op de kaart

Als branding agency hebben we onlangs de kans gekregen om een opwindende samenwerking aan te gaan met een buitengewoon restaurant genaamd 'Hector.' Het doel? Niets minder dan het restaurant op de socialemediakaart zetten en de wereld laten kennismaken met hun culinaire meesterwerken. En hoe hebben we dat gedaan? Met een boeiende, praktische social media workshop op locatie!

Instagram is het platform bij uitstek geworden om foodies te inspireren, honger op te wekken en de smaakpapillen te prikkelen. En juist daarom hebben we onze inspanningen gericht op het optimaliseren van het Instagram-account van 'Hector.' De workshop was specifiek ontworpen om het restaurant te helpen bij het inrichten en bijhouden van hun Instagram-pagina en om ervoor te zorgen dat elke post een kunstwerk op zich is.

Onze workshop behandelde diverse aspecten, zoals:

1. Inspiratie voor Posts: We deelden strategieën om constant frisse en creatieve ideeën te genereren om volgers geboeid te houden.

2. Content Creatie: We lieten het restaurantteam zien hoe ze adembenemende foto's konden maken van hun heerlijke gerechten en hoe ze boeiende verhalen konden vertellen via visuele inhoud.

3. Engagement: We onthulden de geheimen om een actieve gemeenschap van volgers op te bouwen en hoe ze met hun doelgroep in gesprek konden gaan.

4. Acties en Evenementen: We brainstormden over promotieacties en evenementen om gasten naar het restaurant te trekken en deze via Instagram te promoten.

5. Video Creatie: We toonden hoe ze eenvoudig maar effectieve video's konden maken om de magie van 'Hector' tot leven te brengen.

6. Team Betrokkenheid: Het belang van het betrekken van het hele restaurantteam bij de socialemediamarketing werd benadrukt, waardoor er een consistent merkimago ontstaat.

7. Highlights: We hielpen bij het organiseren van Instagram Highlights, zodat de meest belangrijke verhalen en momenten in de schijnwerpers stonden.

Het resultaat was een leerzame workshop die niet alleen het team van 'Hector' inspireerde, maar hen ook de tools gaf om hun culinaire meesterwerken op een boeiende manier met de wereld te delen.

Als branding agency zijn we er trots op deel uit te maken van dit spannende avontuur en we kunnen niet wachten om te zien hoe 'Hector' schittert op sociale media en op de culinaire kaart!
Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page