top of page

Stichting Familiezorg

Achtergrond

De Zorgheeren is een organisatie met een nobele missie: het ondersteunen van gezinnen en individuen in langdurige, intensieve zorgsituaties om stress en overbelasting te verminderen en te voorkomen. Met de steun van gemeentelijke subsidie is De Zorgheeren in staat om al haar diensten kosteloos aan te bieden aan alle inwoners van de gemeente Tilburg.


De Uitdaging

Twan en Stefaan (de Zorgheeren) benaderden ons met de wens om een sterk merk te creëren dat hun missie, visie en gewenste uitstraling op een overtuigende manier zou vertegenwoordigen. Ze wilden niet alleen een logo en een naam, maar ook een diepgaand begrip van wat hun organisatie betekent voor de gemeenschap van Tilburg. Ons doel was om de kern van hun identiteit vast te leggen en dit te vertalen naar een samenhangend merk dat resoneren zou met hun doelgroep. Onze Aanpak

  1. Hart van je Merk Sessie: We begonnen met een intensieve sessie om de kernwaarden en de missie van De Zorgheeren te ontrafelen. Dit was essentieel om de grondslag te leggen voor de merkidentiteit.

  2. Merkmagazine: We stelden een merkmagazine samen dat de essentie van De Zorgheeren in tekst en beeld vastlegde. Dit document diende als de 'bijbel' van het merk en fungeerde als leidraad voor alle verdere brandinginspanningen.

  3. Sociaal Media Magazine + Uitvoer: We ontwikkelden een social media magazine met opvallende visuele elementen en inspirerende verhalen om De Zorgheeren online te presenteren. Dit magazine fungeerde als een strategische gids voor hun aanwezigheid op sociale media en vormde de basis voor de content die ze zouden delen.

  4. Campagne in Tilburg: We creëerden een krachtige campagne om de boodschap van De Zorgheeren in de gemeenschap van Tilburg te verspreiden. Deze campagne was bedoeld om de bekendheid van de organisatie te vergroten en nieuwe cliënten aan te trekken.

  5. Design Opdrachten: We ontwikkelden een aantrekkelijk en herkenbaar logo dat de waarden van De Zorgheeren weerspiegelde. Dit logo vormde de basis voor alle ontwerpelementen in de merkuitingen, waaronder visitekaartjes, briefpapier, en andere materialen.

Resultaten

De implementatie van het nieuwe merk voor De Zorgheeren heeft opmerkelijke resultaten opgeleverd:

  • Een sterke merkidentiteit die de missie van De Zorgheeren op een overtuigende manier weerspiegelt.

  • Toegenomen zichtbaarheid en naamsbekendheid in de gemeente Tilburg.

  • Een groeiende online aanwezigheid en betrokkenheid op sociale media.

  • Toegenomen vertrouwen en aantrekkingskracht bij de doelgroep.

Met dit nieuwe merk heeft De Zorgheeren een solide basis gelegd om hun missie voort te zetten en meer gezinnen en individuen in nood te ondersteunen in de gemeente Tilburg. De brandinginspanningen hebben hen geholpen om duidelijk te communiceren wie ze zijn, wat ze doen en hoe ze de gemeenschap van dienst zijn.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page