top of page

Van idee tot bol.com

Onze samenwerking begon met een informele ontmoeting op de Triple O Campus in Breda. Hier leerden we Neeltje en haar merk beter kennen, wat altijd het beginpunt is van onze samenwerking. Wij geloven sterk in de "Hart van je merk"-sessie, een methode die inmiddels een cruciaal onderdeel van ons proces is geworden. Hiermee ontrafelen we de essentie en persoonlijkheid van een merk.


Daarna gingen we aan de slag:

🎨 Merkontwikkeling: We bedachten de naam, ontwierpen het logo en creëerden een aantrekkelijk merkmagazine.


📢 Krachtige Social Media-strategie: We ontwikkelden een doordachte social media-strategie om Sun-Rev te lanceren en een sterke online aanwezigheid op te bouwen.


🌐 Website Creatie: We schreven overtuigende website-teksten en bouwden de website zelf, waardoor Sun-Rev online kon schitteren.


📦 Designopdrachten: Van verpakking van het product, de ompakking tot een display, maar ook flyers, visitekaartjes.


🛒 Bol.com Lancering: Het product is nu beschikbaar op bol.com.


🤝 Kennisdeling: Aan het einde van onze samenwerking deelden we al onze kennis met Neeltje, zodat ze zelfstandig verder kon bouwen aan haar merk.


Om ons succesvolle jaar te markeren, ontvingen we een prachtig geschenk van Neeltje. Wat boffen we toch met ons werk! En waarom ons Branding Agency "Ik ben op je" heet? Dat komt door onze diepe liefde voor ons werk, onze klanten en de merken waarmee we werken! Niets voor niets is onze tagline: we make brands people love. 🌟
Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page