top of page

Website voor Smeldt

Achtergrond: Voor Smeldt.com, een toonaangevend merk in de wereld van luxe kaarsen, hebben we de eer gehad om gedurende geruime tijd nauw met hen samen te werken. Onze relatie begon met een 'Hart van je Merk'-sessie, waarin we de kern van het merk Smeldt definieerden. We hebben daarbij het logo en sublogo ontworpen, een prachtig merkmagazine gecreëerd, en voerden diverse designopdrachten uit. Daarnaast hebben we Smeldt geholpen met de ontwikkeling van boeiende sociale media-inhoud, video's en animaties om de merkidentiteit te versterken.

Nu was het tijd voor de volgende stap: de ontwikkeling van een gloednieuwe website die niet alleen het verhaal van Smeldt vertelt, maar ook nieuwe, luxe klanten wereldwijd aantrekt. Dit is het verhaal van onze reis om de online aanwezigheid van Smeldt te versterken.


De Uitdaging: De uitdaging was duidelijk - we moesten een website bouwen die de essentie van Smeldt vastlegde, de unieke luxe en ambacht van hun kaarsen weergaf en tegelijkertijd een wereldwijd publiek aantrok. Smeldt streefde ernaar om internationaal te groeien en wilde hun aanwezigheid in de markt voor luxe kaarsen versterken. Dit betekende dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk moest zijn, maar ook doordachte gebruikerservaringen moest bieden en de unieke merkwaarden van Smeldt moest communiceren.


Onze Oplossing: Ons multidisciplinaire team heeft zich ingezet om een website te creëren die de wereld van Smeldt tot leven bracht in de Engelse taal. Hier zijn enkele hoogtepunten van onze oplossing:

  1. Visuele Pracht: We hebben de visuele aantrekkingskracht van Smeldt's producten geaccentueerd door hoogwaardige afbeeldingen en een gestileerd ontwerp. Elk element van de website straalt luxe en verfijning uit.

  2. Merkverhaal Vertellen: De website is opgebouwd rond het vertellen van het verhaal van Smeldt in het Engels. We hebben de oorsprong, ambachtelijke processen en passie van het merk in boeiende tekst en multimedia-elementen in de Engelse taal vastgelegd.

  3. Gebruiksgemak: Gebruikerservaring was van cruciaal belang. We hebben ervoor gezorgd dat de website gemakkelijk te navigeren is, met intuïtieve menu's en responsief ontwerp voor verschillende apparaten, allemaal in het Engels.

  4. Wereldwijde Aantrekkingskracht: Om wereldwijd publiek aan te trekken, hebben we de website afgestemd op de Engelse taal, zodat het merk toegankelijk is voor internationale klanten die Engels spreken.

Resultaten: Het lanceren van de nieuwe Smeldt.com-website was een groot succes. Sinds de lancering hebben we de volgende resultaten gezien:

  1. Wereldwijde Uitbreiding: Smeldt heeft nu 9 luxe winkels over de hele wereld geopend, waaronder enkele van de meest iconische steden ter wereld.

  2. Toegenomen Conversie: De conversieratio van de website is aanzienlijk gestegen dankzij de verbeterde gebruikerservaring en overtuigende merkpresentatie.

  3. Internationale Erkenning: Smeldt wordt nu wereldwijd erkend als een toonaangevend merk in de luxe kaarsenindustrie, met groeiende klantenkringen in diverse landen.

De nieuwe Smeldt.com-website heeft de kernwaarden van het merk gevangen en heeft geholpen bij het aantrekken van een groter publiek dan ooit tevoren. Het is een schitterend voorbeeld van hoe een doordachte, meeslepende website een cruciale rol kan spelen in het succes en de groei van een luxe merk. We kijken ernaar uit om Smeldt te blijven ondersteunen op hun reis naar wereldwijde excellentie in de wereld van luxe kaarsen.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page