top of page

Where fashions meets the future

Achtergrond


The Visuals, een innovatief bedrijf gespecialiseerd in digitale ondersteuning voor de kledingindustrie, benaderde ons om hun merkidentiteit te versterken. Ze wilden zich richten op modebedrijven en retailers met een toekomstgerichte focus op digitalisering. The Visuals biedt gespecialiseerde diensten in Digital Style Creation (DSC) en 3D-visualisatie.


Uitdaging


The Visuals was al een expert in hun vakgebied, maar miste een duidelijke merkidentiteit en een effectieve manier om hun diensten aan hun doelgroep te communiceren. Ze wilden een merkstrategie en een vernieuwde online aanwezigheid die hun unieke diensten en voordelen benadrukten.

Onze Aanpak


1. Merkidentiteit en Website Design


Ons team begon met een grondige analyse van The Visuals, hun diensten en hun doelgroep. Samen met het team van The Visuals hebben we een nieuwe merkstrategie ontwikkeld die de focus legde op het concept "Your Digital Tailor." Dit concept onderstreept het op maat gemaakte en digitale karakter van hun diensten. Vervolgens hebben we een website ontworpen die deze identiteit weerspiegelde. De nieuwe website bevatte heldere uitleg van hun diensten.


2. Teksten voor Social Media


We hebben boeiende, informatieve teksten gecreëerd voor de sociale mediakanalen van The Visuals. Deze teksten legden de nadruk op de voordelen van Digital Style Creation en 3D-visualisatie voor interne communicatie in de mode-industrie. Door consistente branding en boodschappen hebben we de online aanwezigheid van The Visuals versterkt.


Resultaten


Dankzij onze samenwerking heeft The Visuals significante verbeteringen gezien in hun merkidentiteit en online aanwezigheid. Enkele van de opvallende resultaten zijn:


- Een nieuwe website die de diensten van The Visuals duidelijk en aantrekkelijk presenteert aan potentiële klanten.


- Toegenomen betrokkenheid op sociale mediakanalen, met groei in volgers en interacties.


- Een sterke en consistente merkidentiteit die het bedrijf helpt zich te onderscheiden als de toonaangevende "Digital Tailor."


- Toegenomen bewustzijn van de voordelen van Digital Style Creation en 3D-visualisatie in de mode-industrie.


Conclusie


Onze samenwerking met The Visuals heeft hen geholpen om hun merkidentiteit te versterken en hun online aanwezigheid te verbeteren.


Als je op zoek bent naar vergelijkbare resultaten voor jouw merk, neem dan contact op met ons en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw merk te versterken.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page